Anil-D Üye Joker' Alıntı: Güncelleme ayrıntılarını ss olarak koymuş zaten Ferzan oradan bakabilirsin Anıl. Genişletmek için tıkla ... Tema destegi geldimi pek ala
Joker' Alıntı: Güncelleme ayrıntılarını ss olarak koymuş zaten Ferzan oradan bakabilirsin Anıl. Genişletmek için tıkla ... Tema destegi geldimi pek ala
Joker Emekli Yönetici Anil-D' Alıntı: Tema destegi geldimi pek ala Genişletmek için tıkla ... Konu hakkında yazılan bir bilgi olmadığına göre yok demek ki.Tahmin ediyorum bir daha ki güncellemede gelir.
Anil-D' Alıntı: Tema destegi geldimi pek ala Genişletmek için tıkla ... Konu hakkında yazılan bir bilgi olmadığına göre yok demek ki.Tahmin ediyorum bir daha ki güncellemede gelir.
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: Tema destegi geldimi pek ala Genişletmek için tıkla ... yükledikten sonra wipe yapmadım ama yok şimdilik
Anil-D' Alıntı: Tema destegi geldimi pek ala Genişletmek için tıkla ... yükledikten sonra wipe yapmadım ama yok şimdilik
Joker Emekli Yönetici S6 arayüzünde tema desteği var o yüzden yeni touchwiz note 4 için gelir büyük ihtimalle tema desteği de gelir haliyle.
S6 arayüzünde tema desteği var o yüzden yeni touchwiz note 4 için gelir büyük ihtimalle tema desteği de gelir haliyle.
Anil-D Üye Joker' Alıntı: S6 arayüzünde tema desteği var o yüzden yeni touchwiz note 4 için gelir büyük ihtimalle tema desteği de gelir haliyle. Genişletmek için tıkla ... note 3 de bile var tema destegi s6 touchwizini vermez yav cok gec gelir oda
Joker' Alıntı: S6 arayüzünde tema desteği var o yüzden yeni touchwiz note 4 için gelir büyük ihtimalle tema desteği de gelir haliyle. Genişletmek için tıkla ... note 3 de bile var tema destegi s6 touchwizini vermez yav cok gec gelir oda
Ferzan Üye Konu Sahibi Yeni mi bilmiyorum ama Telefonu kapatıp açsanız dahi son kullanılan uygulamalar silmedikçe olduğu gibi duruyor
Yeni mi bilmiyorum ama Telefonu kapatıp açsanız dahi son kullanılan uygulamalar silmedikçe olduğu gibi duruyor
azsxd Üye Eski lolipopa göre daha hızlı olmuş birde power tuşuna basılı tutup ses ayar kısmı olsaydı tadından yenmezdi. [emoji6]
Eski lolipopa göre daha hızlı olmuş birde power tuşuna basılı tutup ses ayar kısmı olsaydı tadından yenmezdi. [emoji6]
burak1553 Üye Bu gidişle samsung diğer note 4 lere direkt android 5.1 verecek Neredeyse bütün s5 ler güncelleme aldı note 4 için çok bekledi
Bu gidişle samsung diğer note 4 lere direkt android 5.1 verecek Neredeyse bütün s5 ler güncelleme aldı note 4 için çok bekledi
sevinc KARACA Üye Bir şey sormak istiyorum note 4. Polonya sürümü yüklersem yazılım güncellemesi bir daha alamaz miyim.bir de garanti dışı kalıyormu Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
Bir şey sormak istiyorum note 4. Polonya sürümü yüklersem yazılım güncellemesi bir daha alamaz miyim.bir de garanti dışı kalıyormu Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
burak1553 Üye Galaxy note 4 n910c modeli için son çıkan n910h güncellemesi uyarlanıp xda sitesinde paylaşılacakmış Son düzenleme: 20 Mar 2015
_ardaa Üye sevinc KARACA' Alıntı: Bir şey sormak istiyorum note 4. Polonya sürümü yüklersem yazılım güncellemesi bir daha alamaz miyim.bir de garanti dışı kalıyormu Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ... Garanti disi kalir gerci onu da cozmenin yolunu buluyorlar ama. Polonya yuklersen guncelleme polonyaya gelince sende alirsin.
sevinc KARACA' Alıntı: Bir şey sormak istiyorum note 4. Polonya sürümü yüklersem yazılım güncellemesi bir daha alamaz miyim.bir de garanti dışı kalıyormu Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ... Garanti disi kalir gerci onu da cozmenin yolunu buluyorlar ama. Polonya yuklersen guncelleme polonyaya gelince sende alirsin.
Ferzan Üye Konu Sahibi burak1553' Alıntı: Galaxy note 4 n910h modeli için son çıkan n910c güncellemesi uyarlanıp xda sitesinde paylaşılacakmış Genişletmek için tıkla ... Bu Güncelleme de olup Polonya Güncellenmesinde olmayan ne var
burak1553' Alıntı: Galaxy note 4 n910h modeli için son çıkan n910c güncellemesi uyarlanıp xda sitesinde paylaşılacakmış Genişletmek için tıkla ... Bu Güncelleme de olup Polonya Güncellenmesinde olmayan ne var
burak1553 Üye Ferzan' Alıntı: Bu Güncelleme de olup Polonya Güncellenmesinde olmayan ne var Genişletmek için tıkla ... Polonya için son çıkanı n910h ye uyarlıyacak içinde 1-2 dosya değiştirmek yeterli oluyor N910h 3g model olduğu için polonya romu direkt yüklenmiyor Önceki mesajı yanlış yazmışım düzelttim şimdi n910c için çıkan n910h ye uyarlanacak
Ferzan' Alıntı: Bu Güncelleme de olup Polonya Güncellenmesinde olmayan ne var Genişletmek için tıkla ... Polonya için son çıkanı n910h ye uyarlıyacak içinde 1-2 dosya değiştirmek yeterli oluyor N910h 3g model olduğu için polonya romu direkt yüklenmiyor Önceki mesajı yanlış yazmışım düzelttim şimdi n910c için çıkan n910h ye uyarlanacak
sevinc KARACA Üye Cihaz 3 ay lık öyleyse beklerım tesekkurler Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
_ardaa Üye sevinc KARACA' Alıntı: Cihaz 3 ay lık öyleyse beklerım tesekkurler Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ... Beklemek daha mantıklı bizlere de gelmesi yakındır riske gerek yok ustelik uzun ugraş ister. Bu arada batarya konusunda benim gibi dertli olan kimse var mi merak ediyorum ve ekran isigi sonmuyor bazen hic.
sevinc KARACA' Alıntı: Cihaz 3 ay lık öyleyse beklerım tesekkurler Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ... Beklemek daha mantıklı bizlere de gelmesi yakındır riske gerek yok ustelik uzun ugraş ister. Bu arada batarya konusunda benim gibi dertli olan kimse var mi merak ediyorum ve ekran isigi sonmuyor bazen hic.
burak1553 Üye N910h 3g model için özbekistanda android 5.0.1 sessiz modu olan güncelleme yayınlandı Tıkla indir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İster bu linkten hızlı indirin isterseniz sammobileden indirin Son düzenleme: 28 Mar 2015
N910h 3g model için özbekistanda android 5.0.1 sessiz modu olan güncelleme yayınlandı Tıkla indir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İster bu linkten hızlı indirin isterseniz sammobileden indirin
sevinc KARACA Üye 404 diye link açılınca kalıyor oyle tesekkurler Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
burak1553 Üye sevinc KARACA' Alıntı: 404 diye link açılınca kalıyor oyle tesekkurler Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ... Söylediğin için sağol Linki düzelttim
sevinc KARACA' Alıntı: 404 diye link açılınca kalıyor oyle tesekkurler Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ... Söylediğin için sağol Linki düzelttim