Samsung galaxy note 3 n9005 android 4.4

Sponsorlu Bağlantılar

metinoktaybeyaz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy note 3 n9005 android 4.4
Telefonum yurtdışından geldi. Android 4.4 daha ota üzerinden yayınlanmadı nasıl güncelleyebilirim?

Ana band sürümü n9005xxUdmJ7

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
evt neden yayınlanmadı ki benim bildiğim herkes aldı güncellemeyi bende n9005 modeli kullanıom

Türe

Türe

Üye
Firmware dosyasını indirip Odin üzerinden yükleyebilirsin.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Firmware dosyasını indirip Odin üzerinden yükleyebilirsin.

orijinalden farkı var mı , daha yavaş olurmuş odinle yüklersem doğru mu , bide orijinal gibi mi hani root değil dimi ülkeyi türkiye olarak görür yine anlatamadım galiba :)

Türe

Türe

Üye
orijinalden farkı var mı , daha yavaş olurmuş odinle yüklersem doğru mu , bide orijinal gibi mi hani root değil dimi ülkeyi türkiye olarak görür yine anlatamadım galiba :)
Zaten orijinal dosyalar indireceklerinin hepsi(Samfirmware'ı kullan). Hayır öyle birşey yok tamamen asılsız. Ben de Odin'den yükledim gayet hızlı.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Zaten orijinal dosyalar indireceklerinin hepsi(Samfirmware'ı kullan). Hayır öyle birşey yok tamamen asılsız. Ben de Odin'den yükledim gayet hızlı.

bilgisayarım bu akşam elime geçer daha önce hiç odin kullanmadım hata yapmayayım size teamwierder ulaşsam 1 kere yapsanız benim teli .öğrensem olur mu
hata yapabilirim çünkü hiç yapmadım

Türe

Türe

Üye
Bugün müsait değilim malesef. Internette anlatım mevcut. Merak etmeyin gayet kolay.

Takipçi Satın Al

Üst Alt