Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaSamsung Galaxy Note 3 N9000q Vs N9005
Sponsorlu Bağlantılar
silentattack
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 N9000q Vs N9005
Çok tartışılan bu iki note 3 modelinin karşılaştırma videosu. Hangisi daha iyi diye düşünürken sadece kağıt üzerindeki bilgilere değil bu videoyu da gözden geçirmek yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Evet bence de öyle kağıt üzerinde 9005 iyi gibi dursa da n9000q pratikte daha hızlı gibi
n000k
Üye
insan 9005 deyince dha iyi bişey sanıyo ama demekki 9000 daha iyi.note 3 ler benim için çok büyük ama çok beğeniyorum.valla galaxy s5 Bi çıksın ortaya,beni tatmin ederse her yönden,samsung a geçiş yapabilirim..
Kağıt üstünde dediğin doğru işlemcisi çok iyi evet n9000q da n9005 den iyi denemez ama videoda da görüldüğü gibi n9000q n9005 den geri de kalmıyor. Zaten bu bahsedilen üstünlük milisaniyelerle ölçülür.
Kağıt üstünde dediğin doğru işlemcisi çok iyi evet n9000q da n9005 den iyi denemez ama videoda da görüldüğü gibi n9000q n9005 den geri de kalmıyor. Zaten bu bahsedilen üstünlük milisaniyelerle ölçülür.
her yerde bunu araştırıyorum rom yükleyen bi adamım. note 4 çıkınca note note 3 ucuzladı ama hangi model seçemiyorum, adam akıllı şurda bikaç bişeyler yazmışlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
donanimhaber de de konular ayrılsın mi ayrilmasin mi muhabbetinden başka bişey yok
cortex47
Üye
Sadece performans değil ki olay? S800 hızlı şarj özelliğine sahip ve bataryayı gözle görülür bir şekilde daha iyi kullanıyor. Bunları da hesaba katmak gerek.