Karşılaştırma Samsung Galaxy Note 3 N9000q Vs N9005

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 N9000q Vs N9005
Çok tartışılan bu iki note 3 modelinin karşılaştırma videosu. Hangisi daha iyi diye düşünürken sadece kağıt üzerindeki bilgilere değil bu videoyu da gözden geçirmek yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

n000k

n000k

Üye
hangisi daha iyi peki?

n000k

n000k

Üye
insan 9005 deyince dha iyi bişey sanıyo ama demekki 9000 daha iyi.note 3 ler benim için çok büyük ama çok beğeniyorum.valla galaxy s5 Bi çıksın ortaya,beni tatmin ederse her yönden,samsung a geçiş yapabilirim..

PriZm

PriZm

Üye
Snapdragon 800 modeli çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Dede, tomy1925 ve Narutodth
silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
Snapdragon 800 modeli çok daha iyi.
Kağıt üstünde dediğin doğru işlemcisi çok iyi evet n9000q da n9005 den iyi denemez ama videoda da görüldüğü gibi n9000q n9005 den geri de kalmıyor. Zaten bu bahsedilen üstünlük milisaniyelerle ölçülür.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Narutodth

Narutodth

Üye
Kağıt üstünde dediğin doğru işlemcisi çok iyi evet n9000q da n9005 den iyi denemez ama videoda da görüldüğü gibi n9000q n9005 den geri de kalmıyor. Zaten bu bahsedilen üstünlük milisaniyelerle ölçülür.
snapdragon daha cok benchmark testinde onde

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Snapdragon 800 versiyonunun daha iyi olmasını sağlayan tek faktör hız değil.Arada daha bir sürü üstünlük var.

• Beğen
mertcan01

mertcan01

Üye
Bendeki neden n900 ?

vuralemre

Üye
her yerde bunu araştırıyorum rom yükleyen bi adamım. note 4 çıkınca note note 3 ucuzladı ama hangi model seçemiyorum, adam akıllı şurda bikaç bişeyler yazmışlar donanimhaber de de konular ayrılsın mi ayrilmasin mi muhabbetinden başka bişey yok

cortex47

cortex47

Üye
Sadece performans değil ki olay? S800 hızlı şarj özelliğine sahip ve bataryayı gözle görülür bir şekilde daha iyi kullanıyor. Bunları da hesaba katmak gerek.

Üst Alt