Samsung Galaxy Note 3 ile 6.3 inçlik DEV Ekran !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Samsung Uçuyor Bakalım Yılbaşı Güvercini Diye Yakında Bir Yere Konar Ama Nereye

Türe

Üye
Yok artık daha neler (!) Ya 5.3 iyi güzel de 6.3 çok büyük ya

Enes

Üye
yok artık tüplü monitör taşıyacaz cebimizde

- - - Eklendi - - -

hızlı koşan atın b.. ""nalı çabuk aşınır""

Birde Kalem Çıkarıyor Tablet Telefon Diye Geçen Çorapla Dokunuyordum Algılıyordu Heralde Yumuşaklığından Dedim

k11ng

Üye
Bence ideal olan s3 ekranı bence bu telefonun yanında s3 boyutlarında bi s4 çıkarmaları lazım bence note serisi için çanta lazım ee çanta taşıyacaksan ipad alırsın tuhaf

öyle olucak zaten ya bu kızışmaadan dolayı androidden sogudum ya :/ çunku her gun donanım yukselyor androidde yavas yavas pc gibi donanımlar yetersiz kalıcak bir aldıktan 1 sene sonra fln , acaba l920 mi alsam diyorum farklılık acısından ve de şimdi one x+ alsam butterfly gelicek pişman olucam note 2 alsam sony yuga gelicek gene pişman olucam pfff çok kararsızım acaba smart tv mi alsam ufaklarından tek korkum windows desteği erken kesmesi kesmese bile google kadar uzatcağını sanmıyorum

Enes

Üye
üstüne bişeyler ekebiliyoz mu çilek domates armut falan o ne öyle tarla gibi kocaman

Konu Sahibi
muhtemelen böyle birşey olacaktı aslında pek şaşırmadım.

ya beyler onu bırakında fikir verin be şu telefon araştırmalarına yaptığım kadar ders yapsaydım oxford okurdum sanırım okuyuncada istediğim telefonu alırdım ancak şuan orda okumadığım için ve 2 aydır cihaz almak isteyipte alamadığım için kafam karışık yardım edinnnn l920 fln mı alsam ya uyguluma gelişir mi acaba oyun olarak :/

Konu Sahibi
GameLoft ve bazı firmalarla anlaşma yapıldı diye biliyorum zamanla gelişir.

Enes

Üye
abartıya gidiyor artık s3 çok ideal hadi note 2 de neyse diyebiliyorsun da. note 3 söylentileri doğruysa onu direk tablet diye çıkartsınlar

k11ng

Üye
Bu telefonu taşımak için 2 ye katlamak lazım Şaka maka güzel olur ama arada aralık olmayacak

ya kafam en çok bu kadar çok android çıkması karıştırdı çunku onu alsam pişman olucam onu alsam pişman olucam yani l920 en azından tarz farklı parayı hakediyor ama bilmiyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...