Samsung Galaxy Note 3 ile 6.3 inçlik DEV Ekran !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 ile 6.3 inçlik DEV Ekran !
Samsung’un 2013 modeli amiral gemilerine ilişkin söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Bu kez gündemdeki cihaz Galaxy Note 3 oldu. İşte detaylar: Samsung’un 2012 yılına damga vuran modellerinden biri olan Galaxy Note 2, 2013 yılında daha büyük bir ekran boyutu ile karşımıza çıkacağa benziyor. Korea Times tarafından ortaya atılan iddiaya göre Galaxy Note 3 beklenenden biraz daha önce tanıtılabilir.

Samsung’un Galaxy Note 3’de 6.3 inçlik AMOLED tabanlı bir ekran kullanacağı iddia edilen haberde, bu ekranın 1080p HD çözünürlük üreteceği söyleniyor. Pil ömrü konusunda da dikkat çekici özelliklere sahip olacağı söylenen ürünün tanıtılacağı tarihe ilişkin de bir sürpriz olabileceğine dikkat çekilmiş. Bilindiği üzere Samsung Galaxy Note 2, 5.5 inçlik bir ekran ile kullanıcılara sunulmuştu. Buna ek olarak ise birçok üreticinin 2013 planları arasında 6 inçten büyük ekrana sahip akıllı telefon planlarının bulunduğu konuşuluyordu. Bu cihazlar
arasında 6.1 inçlik Huawei Ascend ve 6 inçlik Sony Xperia modelleri başı çekiyordu.

Alıntı : Scrool

Tepkiler: Topal Pire
ne dedim ben ha ne dedim aha Note 3 eğer 6.5'' ile gelirse Note 2 alcam ama ekran 5.5'' olursa note 3 ama Note 2 ilk tercihim + haber için kardeşim

Nextman

Emekli Yönetici
Artık sanırım biz telefon ile tablet arasında yeni bir tür var diyebiliri Tabletphone gerçi telefon ihtiyacını karşılasada tabletler kulağa götürülürse görüntü nasıl olur onu görmek lazım.Bilgi için teşekkürler.

Konu Sahibi

Aynen abi sonuna kadar haklısın

Kerim.

Üye
o kadar olmaz.kullanici kitlesi cok duser.

6.3'' te kulağa gitmez beee o ne ölye mini LCD monitör götürcez kulağımıza

Kerim.

Üye
bu arada

6.3 güzel ancak telefon için saçma bir boyut 5.5 hadi neyse ama buda çok fazla ya , bu tamamen tablet olarak kullanmak isteyenler için hani gunluk sms konuşma çok yapan değilde , tablet yönlerini kullanmak için alınır bence tabi , 6.3 yuh yani avcumu ölçtümde basketci elim bile olsa yetmez ya :/

daha yeni çıktı Note iki

- - - Eklendi - - -

Note alacağına tablet al daha karlı 6.3 inç ne demek yav

yuh 6.3mü abartmışlar baya. şahsen o telefon bende olsa ben o telefonla yolda yürürken konuşmaya utanırım.

ekran zaten şuan olabilecek en iyi ayarda yani note II 3 olarak değilde Note II+ gibi olsa güncel versiyon oled ekran çözünürlük 1080p olsa evet o zaman süper olur yani ekran buyutmesi biraz mntıksız geldi

bu korelilerin gözleri çekik diye mi acaba bu kadar büyük ekranlı telefonlar yapıyorlar daha net görebilmek için mi acaba

yakında televizyonu cebize sokucaklar o olucak 32" katlanır telefon sasırmam yani

nereye kadar büyüyecek bu ekranlar anlamadım bir türlü.teşekkürler kardeşim haber için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...