Tavsiye Samsung Galaxy Note 3 Alıcam Ama Hangısı?

Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 Alıcam Ama Hangısı?
s.a.
arkadaslar hepınıze hayrlı bayramlar dılıyorum.

note 3 almak ıstıyorum. 2 farklı ıslemcısı warmıs bu urunun. snapdragon mu exynos mu? hangısı alaym?
ve hangısını nerede bulabılırım?

ve nerden anlarım?

tabiki snapdragon versiyonu da hocam onu türkiyede bulamassın o sadece koreye özel bi model
koreden getirirsen snapdragonu tek geçerim
ama mecbur tr alıcaksın exynos alıcan başka tercihin yok

.caner.

Üye
Snapdragon modelini al kardeşim. Sadece Kore'ye özel değil bir kere ! Tüm Avrupa'da S800 kullanılıyor. 4G olan yerlerde. S800 de 4k modu falanda var, Yurtdışı modellerinin kutu üzerinde yazar. N9005 modeli yani.

Konu Sahibi
nasıl temin edeceğim peki? türkiyede war mı?
şu linkteki exynos mu yani?

Konu Sahibi
güvenilir mi peki? fiyatı ne kadar?

Türe

Üye
Daha iyi grafik gücü için Exynos
Daha iyi rom desteği için Snapdragon.

Türe

Üye
Ayrica 4k çekiyor diye bir cihaz alınmaz. Sonuçta Exynos lu versiyonda 1080p 60 fps çekiyor kötü mü ? Değil.

Konu Sahibi
türee sen exynos mu diyosun

Tepkiler: Türe

Türe

Üye
Evet abi 4k video hastası değilsen exynos daha iyi bir tercih

Snapdragon un bir avantajı da rom desteği oluyor

Tepkiler: .caner.
    Konu Sahibi
4k vidyo da ne ya çekerim anam babam vidyomu bakarım keyfıme alıyorum

Türe

Üye
4k video dedigim cozunurlugun 3900x bilmem ne olduğu bir formattaki video kaydı oldukca net ama prof olmadigimiz icin anca bosa hafiza kaplar. Oyle ki 2 dk lik bir goruntu gb lar alabilir

4k video dedigim cozunurlugun 3900x bilmem ne olduğu bir formattaki video kaydı oldukca net ama prof olmadigimiz icin anca bosa hafiza kaplar. Oyle ki 2 dk lik bir goruntu gb lar alabilir
S3'te bile 3 dklik videonun 800 mb oldugunu dusunursek iyi yer kaplar

Türe

Üye
Hakikaten çok net oluyor ama hakkını vermek lazım

Konu Sahibi
walla türe izledim kardeşim 4k lık bi video. o ne ole ya benım ole bı vıdeo ya ıhtıyacım hıc yok
biraz kafam karısık yenıden s4 alayım mı dıyorum o ıkılemde kaldım. bayram bı atlasında dönerim sana cıkmaz sorularımla

Türe

Üye
Yeniden S4 alma abi madem aklın karışık ise Ocak'ı bekle S5 ' i bir gör 64 bit 8 çekirdek işlemci ve 16 mp kamera gibi şeylerden bahsediliyor.

bizde exynos sürümü var ve çok memnun dayım bu gün hep elimdeydi hiç bir kasma yok widget ekranı dahil ve rehber s4'e ve note 2 ye göre daha erken açılıyor haberin olsun