Samsung Galaxy Note 2'den ilk video!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 2'den ilk video!
Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ve belki de bu kadar başarılı olmasını kendisinin de beklemediği telefonu 5.3 inç ekranlı Galaxy Note, Galaxy S3′ü bile sollayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz aylarda Sammsung Galaxy S3'ü tanıtmış ve gözler Galaxy Note 2'ye çevrilmişti.

Samsung geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapıp 29 Ağustos'ta bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Bir Galaxy ürünü tanıtacağı dışında başka bilgi vermeyen Samsung herkesi merakta bıraktı.

Samsung, uzun süredir Galaxy Note hakkında herhangi bir bilgi paylaşmamıştı ancak şimdi yeni bir video yayımladı. Videoya bakıldığı zaman çok fazla bir detay yok ancak Samsung, 29 Ağustos'ta yeni Galaxy Note'un geleceğini doğruluyor. Ayrıca videoda bir Stylus ve renkli çizimler de yeni SPen uygulamalarını işaret ediyor gibi. Samsung Galaxy Note 2 eskisinden daha hafif olabilir ancak daha küçük olacağını zannetmiyoruz.
Aşağıda yayımlanan videoyu izleyebilirsiniz.

<strong style="margin: 0px; padding: 0px; list-style: none; ">[video=youtube_share;5P3divJBqlI]http://youtu.be/5P3divJBqlI[/video]

Alıntıdır.

badmus

Üye
    Konu Sahibi
zaten teaser ucundan gosteriyorlar kalem vs.

s3 un buyuk kalemi yaninda ve cift haporlorlu hali bari tasarimk farkli olaydi

Mobilator

Emekli Yönetici
Mobilde göremedim bende videoyu.

s3 çok mu farklı peki s2 den
abartılcak kadr olmasada var 4 çekirdek gpu biraz daha ustun batarya kapasitesi ustun ekran çozunurluqu yuksek dışcam gorilla 2 bt 4 tasarım farklı sensorun dibine kadr inilmiş hatta cılkını çıkartmıslar şarj suresi baya fazla telefon 30 saatir açık ve konusma mesaj 3 saat wi-fi ile net 1 saat dead tigger derken şarj suan %40 çok iyi sonra efendim nokia 900den daha hızlı boot açılma suresi var birazcıkta olsa farkı varmıs cnm ha bide s2 varmı bilmiyorum ama s3 lte de var ama note 2 ole değil iste ekran buyuk batarya kapasite fazla bide ram fazla islemci aynı tasarım aynı bide dunyanın en büyük akıllı telefonu

El-CD

Üye

Kagit ustu ozelliklerle gelme bana

haw kısaca iste stock hallerde s3 s2 nin 2 katı ama stock halde romlar la flen stock s3 ile romlarla s2 kafa kafa ya gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...