MaxipmaN Üye IchigoKurosaki' Alıntı: S3 kitkati zor alir ne 5i Genişletmek için tıkla ... amerikadakiler kitkat alacaktır
IchigoKurosaki' Alıntı: S3 kitkati zor alir ne 5i Genişletmek için tıkla ... amerikadakiler kitkat alacaktır
theeternal Üye IchigoKurosaki' Alıntı: GT-I9305 benim cihaz alacak mi peki? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum.
xmustx Üye Note 2 kitkat alırsa s3 ümü takasa gitcem.note 2 5.0 almazsa onuda takasla s4 yada note 3 e giderim.kader işte.. yada lg nexus 5 alırım samsunga veda ederim öyle değilmi arkadaşlar?
Note 2 kitkat alırsa s3 ümü takasa gitcem.note 2 5.0 almazsa onuda takasla s4 yada note 3 e giderim.kader işte.. yada lg nexus 5 alırım samsunga veda ederim öyle değilmi arkadaşlar?
IchigoKurosaki Üye xmustx' Alıntı: Note 2 kitkat alırsa s3 ümü takasa gitcem.note 2 5.0 almazsa onuda takasla s4 yada note 3 e giderim.kader işte.. yada lg nexus 5 alırım samsunga veda ederim öyle değilmi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma ama yapacağın iş saçmalığın daniskasi.
xmustx' Alıntı: Note 2 kitkat alırsa s3 ümü takasa gitcem.note 2 5.0 almazsa onuda takasla s4 yada note 3 e giderim.kader işte.. yada lg nexus 5 alırım samsunga veda ederim öyle değilmi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma ama yapacağın iş saçmalığın daniskasi.
xmustx Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Kusura bakma ama yapacağın iş saçmalığın daniskasi. Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ama saygı duymak zorundasın ikincisi ise heralde yapılacak başka bişey yoktur
IchigoKurosaki' Alıntı: Kusura bakma ama yapacağın iş saçmalığın daniskasi. Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ama saygı duymak zorundasın ikincisi ise heralde yapılacak başka bişey yoktur
IchigoKurosaki Üye xmustx' Alıntı: kusura bakma ama saygı duymak zorundasın ikincisi ise heralde yapılacak başka bişey yoktur Genişletmek için tıkla ... Saygi duymak yerine tavsiyede bulunayim. Direk Note III alabiliyorsun
xmustx' Alıntı: kusura bakma ama saygı duymak zorundasın ikincisi ise heralde yapılacak başka bişey yoktur Genişletmek için tıkla ... Saygi duymak yerine tavsiyede bulunayim. Direk Note III alabiliyorsun
IchigoKurosaki Üye xmustx' Alıntı: sen aldın galiba Genişletmek için tıkla ... Yok her takasta 500 tl+telefon vermene gerek yok. Bi kereligine al oldurucu hamleni yap
xmustx' Alıntı: sen aldın galiba Genişletmek için tıkla ... Yok her takasta 500 tl+telefon vermene gerek yok. Bi kereligine al oldurucu hamleni yap
xmustx Üye note 2 takas yapmam için aylık 100 tl 3 ay verebiliyorum.hali hazırda bi tanıdığım var.ancak herkes ev geçindirmiyo galiba.öldürücü hamle yapamıyoruz şartlar el vermiyor kardeşim
note 2 takas yapmam için aylık 100 tl 3 ay verebiliyorum.hali hazırda bi tanıdığım var.ancak herkes ev geçindirmiyo galiba.öldürücü hamle yapamıyoruz şartlar el vermiyor kardeşim