Invoke
Üye
S3 ün Android 5 alacagına eminim ama acaba 5+ alırmı bunu merak ediyorumsonucta 4 çekirdek 1.4 işlemci ve 1 gb ram var bence alır sizce alırmı ?
S3 ile S1 gibi olacak bence 4.4 son güncellemeDonanım önemli değil, cihaz eskiyince destek biter. S5 çıkınca S3 iyice eskimiş olacak.
bunlarin hicbirisi kesin degil.listedeki cihazlar 4.4 almazssa ama 4.4 touchwiz sisteme yerleştirilebilirse alıcakmış yerleştirilemesse 4.3
olabılırhatırlatma amaçlı olsun sammobile sitesindeki paylaşılan resim:
Donanım önemli değil, cihaz eskiyince destek biter. S5 çıkınca S3 iyice eskimiş olacak.
android 5 te gelmezmi sence ben gelir diye tahmin ediyorum s4 ile nerdeyse aynı seviye bir cihaz ?
Mert... Hacı S3 zorla 4.3 aldı. Ben hiç ihtimal vermiyorum.S3 için 4.4 son olur, o da bayağı geç gelir. (bu bir tahmin tabi ama yüksek ihtimal böyle olacak.)
s3mini 4.2.2 alir en fazla s4 minide 4.4.2 ve bu son guncellemeden sonra iki cihazda kaderine terkedilir diye dusunuyorum.s3 kitlesi cok buyuk ve samsung 5.0 a kadar guncelleme verir.sonra degisirsiniz zaten telefonu.
Mert... Hacı S3 zorla 4.3 aldı. Ben hiç ihtimal vermiyorum.
guncelleme vermelerinde satis rakamlarida buyuk pay sahibi.Neden S2ye guncelleme verilmiyor ? S4,Note 3 gibi cihazlara yonelmelerini amaclamak icin.S2 suan hiz ve stabilite optimizasyonu yapilmis bir Kitkati kaldirabilirde .
S3 için 4.4 son olur, o da bayağı geç gelir. (bu bir tahmin tabi ama yüksek ihtimal böyle olacak.)
S3 ve altındaki modellerin Kitkat alacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?