Samsung, GALAXY Note 10.1’i tanıttı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, GALAXY Note 10.1’i tanıttı!



Samsung, GALAXY Note serisinin yeni modeli GALAXY Note 10.1’i tanıttı.

Yeni model, 10.1 inç ekran ile, bir kalem-kağıdın işlevselliğini ve hassasiyetini sunan S Pen teknolojisini bir araya getiriyor. GALAXY Note 10.1; kullanıcının yaratıcılığını ve üretkenliğini artıracak son derece geniş olanaklar sunuyor.

GALAXY Note 10.1 kullanıcıya sezgisel bir deneyim vaat ediyor ve 1.4GHz dört çekirdekli işlemci ve 2GB RAM sayesinde de, yüksek performans sunuyor. Cihaz, yeni fikirler yakalamayı, bilgi erişimini ve çoklu işlevselliği kolaylaştıracak ve hızlandıracak şekilde tasarlandı. GALAXY Note 10.1 kullanıcıya, fikirlerini pratik ve verimli bir şekilde ifade etme olanağı sunuyor.

Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin açıklamasında, “GALAXY Note 10.1, Samsung’un kişiselleştirilmiş ve etkileyici bir içerik oluşturma ve eksiksiz bir mobil deneyim sunan ürünler yaratma konusundaki kararlılığını bir kere daha gösterdi. Geçmişten günümüze, daha üretken ve yaratıcı olmanın en özgün ve doğal yolunun notlar almakla, yeni fikirleri anında yakalamakla ve bu fikirleri gerçekleştirmek için taslaklar oluşturmakla mümkün olmuştur. GALAXY Note 10.1’in sahip olduğu ileri teknoloji ve özellikler kullanıcıya üretme, yaratma ve iletişimini kişiselleştirme olanağı sunuyor” dedi.


GALAXY Note 10.1; 10.1 inç genişliğindeki ekranı üzerinde kullanılabilen Çoklu Ekran özelliği sayesinde aynı anda çoklu görevleri yürütebilme; çeşitli S Not şablonları ve üretken uygulamaları da (Shape Match ve Formula Match) içeren Samsung’un benzersiz S Pen deneyimleri; Eğitim programlarına erişim imkanı sunan Learning Hub ve Adobe’nin seçkin ve yaratıcı uygulaması Photoshop® Touch gibi önemli özelliklere ve becerilere sahip.


Çoklu ekran özelliğiyle gerçek çoklu işlev

GALAXY Note 10.1’in çoklu ekran özelliğiyle, kullanıcılar kolayca iki farklı uygulamayı aynı anda kullanarak gerçek ve kullanımı kolay bir çoklu işlev deneyimi yaşayabilir. Kullanıcı bir yandan web sayfalarını veya videoları görüntülerken ya da diğer uygulamaları başlatırken, aynı zamanda ekranı bölerek S Pen ile fikirlerini yazabiliyor veya çizim yapabiliyor. Üstelik özgürce istediği görüntüleri kopyalayabiliyor, kesebiliyor ve bu görüntüleri diğer ekrana yapıştırarak üzerine kişisel notlar yazabiliyor. Böylelikle yaratıcılığını, üretkenliğini ve öğrenme becerilerini artırabiliyor. Çoklu ekran özelliği bir yandan kullanıcının yaratıcılığı ve verimliliğini artırırken, diğer yandan da multimedya içeriğinin tadını çıkarmasını sağlıyor.


Kişiselleştirilmiş ve düzenli not tutma için S Pen ve S Note

6.5 mm'lik gelişmiş S Pen'i ile GALAXY Note 10.1 en doğal ve sezgisel yoldan kişiselleştirilmiş ve nitelikli içerik yaratmaya olanak tanıyor. S Pen'in işlevselliği 10.1 inç'lik ekranda en iyi deneyimi elde etmek için özel olarak tasarlandı. S Pen doğrudan cihazın içine yerleştirilmiş ve çıkarıldığı zaman S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe® Photoshop® Touch, ve Polaris Office gibi özel olarak geliştirilmiş uygulamaların bulunduğu menüyü otomatik olarak başlatıyor. Alternatif olarak kullanıcılar, tercih ettikleri uygulamayı kolaylıkla belirleyip anında açılmasını sağlayabiliyorlar. Örneğin S Note uygulaması kullanıcı S Pen'i cihazdan çıkardığı zaman anında açılabiliyor.


S Note; kullanıcılara notları ve çizimleri diğer dijital içerikler ve kullanıma hazır şablonlarla birleştirme imkanı veren benzersiz bir araç. Shape Match ve Formula Match özellikleri S Pen ile elle yazılmış nümerik formülleri çözüyor ve geometrik şekilleri düzeltiyor. S Note aynı zamanda arama motorlarına bağlantılı olduğu için kullanıcılar, ekranlar arasında geçiş yapmadan içerik araştırması yapabiliyor ve edindikleri bilgileri kolayca S Note'lara sürükleyip bırakabiliyor. GALAXY Note 10.1'e özel, önceden yüklenmiş Adobe® Photoshop® Touch uygulaması ise kullanıcılara S Pen'in hassasiyeti ve kolaylığı ile resimlerini profesyonel bir şekilde düzenleme olanağı sağlıyor.


Etkin öğrenim deneyimi

GALAXY Note 10.1 kullanıcıların ders dinlerken doğrudan bir eTextbook'a (elektronik ders kitabı) not almalarını veya kompozisyon yazarken aynı anda Web'den araştırma yapabilmelerini sağlayan ideal bir öğrenim aracı. GALAXY Note 10.1 için en iyi şekilde düzenlenmiş olan Samsung Learning Hub servisi kullanıcılara her yaş için multimedya öğrenim içeriğine erişim sağlıyor. İçerikte çeşitli Samsung cihazlarıyla paylaşılabilen eTextbook'lar, ders anlatımı videoları, interaktif koçluk ve benzeri birçok araç mevcut. Dahası, Learning Hub ders programı oluşturma ve performans yönetimi sunan öğrenme yönetimi özelliği ile her yaştan kullanıcıya kendi hızında öğrenme keyfi sunuyor.


GALAXY Note 10.1'in lansmanından itibaren Learning Hub servisi Kore, İngiltere, Fransa, Almanya , İtalya, İspanya, Çin ve Singapur'da kullanılabilecek. 2012 yılının sonuna kadar Learning Hub, 20 ülkeden fazlasında Samsung Apps üzerinden indirilebilecek.


Üstün Donanım Performansı

GALAXY Note 10.1, 1.4GHz dört çekirdek işlemci ve 2GB dahili RAM gibi ileri donanım teknolojileri ile tasarlandı. Çoklu-görev yürütme, yüksek standartlı grafikler ve çarpıcı hızda performans GALAXY Note 10.1'in temel özellikleri. Cihazda ayrıca 5 megapiksel bir ana kamera ve ön panelde 1.9 megapiksel bir kamera mevcut.


GALAXY Note 10.1'de; Smart Stay gibi, kullanıcının göz hareketlerini takip ederek, ekrana bakılırken ekran ışığını hep açık tutan ve Pop Up Play gibi kullanıcı başka işlerle uğraşırken aynı anda ekranın istediği köşesinden video seyretmesine olanak sağlayan birkaç özellik de bulunuyor. Pop Up Play ile ekranda görüntülenen videonun boyutu isternirse büyültülüp küçültülebiliyor. AllShare® Play ile kullanıcılar, GALAXY Note 10.1'i aynı ağ üzerinde bulunan Samsung HD televizyonlara, tabletlere, diz üstü bilgisayarlara bağlayarak büyük gruplarla gerçek zamanlı içerik paylaşımı yapabiliyorlar. AllShare Group Cast ile ise kullanıcılar belgeleri, sunumları veya resimleri dosyaları ayrıca yüklemeye gerek kalmadan paylaşabilecek ve üzerlerinde ortak çalışma yapabilecekler.


GALAXY Note 10.1'de üç bağlantı seçeneği var; sadece Wi-Fi özellikli model, lansman ile birlikte satın alınabilecek Wi-Fi ve 3G HSPA-Plus bağlantılı model ve bu sene daha sonra bulunabilecek Wi-Fi ve LTE bağlantılı model. GALAXY Note 10.1, Ağustos ayında kademeli olarak çeşitli global ve yerel pazarlarda satışa sunulmaya başlayacak.

 


MasteLaa

MasteLaa

Üye
Haber için teşekkürler :tebessüm:
 
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
15097

15097

Üye
:eller: bu note'da sanırım telefon özelliği yok :hmmm
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler.Grafik işlemcisine dair bilgi bulamadım?Yonga seti nedir?
 
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Del Rey

Del Rey

Üye
Eski Note ne telefon ne tabletti. Gerçek çoklu görev özelliğine bayıldım. Gerek SPen olsun gerek varsayılan uygulamalar olsun bu tablet direkt olarak "Olmuş" sınıfına giriyor. iPad kopyası olmadan hem de.
 
15097

15097

Üye
Eski Note ne telefon ne tabletti. Gerçek çoklu görev özelliğine bayıldım. Gerek SPen olsun gerek varsayılan uygulamalar olsun bu tablet direkt olarak "Olmuş" sınıfına giriyor. iPad kopyası olmadan hem de.
ne telefon ne tabletti derken?
 
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
hem telefon hem tablet :)
 
Del Rey

Del Rey

Üye
hem telefon hem tablet :)

Kesinlikle katılmıyorum. Bir tablet en az 7" bir ekrana sahip olmalıdır. Bir akıllı telefon içinse maximum 4.3" veya 4.5" olmalıdır. Galaxy Note ikisi de değil. O dediğin bir pazarlama stratejisi. Tablet olsaydı Samsung Honeycomb ile sunardı onu. Demekki aşırı büyük bir telefon. (İlk Note)

- - - Eklendi - - -

hem telefon hem tablet :)

Kesinlikle katılmıyorum. Bir tablet en az 7" bir ekrana sahip olmalıdır. Bir akıllı telefon içinse maximum 4.3" veya 4.5" olmalıdır. Galaxy Note ikisi de değil. O dediğin bir pazarlama stratejisi. Tablet olsaydı Samsung Honeycomb ile sunardı onu. Demekki aşırı büyük bir telefon. (İlk Note)
 
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
aynı donanımdaki telefon özelliği olmayan tabletler 350 tl civarında fakat bu gene uçuk gelecektir bunun yerine polypad 7200 gibi bişeyler tercih edilebilir

- - - Eklendi - - -

bir makalede 5 inçten büyük cihazlara tablet 5 inçten küçüklere telefon denildiğini okumuştum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt