Samsung Galaxy Mini Türkiye'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini Türkiye'de!

Güçlü teknoloji lideri Samsung firmasının, Android'li Galaxy ailesinin son üyesi Galaxy Mini ülkemizde de satışa sunuldu.

Çıkardığı Galaxy modelli telefonlarıyla akıllı telefon pazarında büyük bir paya sahip olmayı başaran Samsung firmasının, yeni telefonu Galaxy Mini Türkiye'de satışa sunuldu. Özellikle sosyal yaşantısına önem veren kullanıcılar için tasarlanan Galaxy Mini, şık tasarımı ve kullanışlı donanım özellikleriyle dikkat çekiyor ve yanlarındaki parlak renkli şeritler sayesinde gözlere hitap ediyor.
Samsung'un yeni üyesi Galaxy Mini'nin genel özellikleri ise şöyle:
  • Android 2.2 Froyo işletim sistemi
  • 600 MHz işlemci
  • 3.14 inç QVGA TFT dokunmatik ekran
  • TouchWiz 3.0 arayüzü
  • Google Maps, Gmail, G-talk servis destekleri
  • 3 MP kamera
  • Dahili GPS desteği, pusula, 32 GB'a kadar microSD desteği
  • USB 2.0, Bluetooth 2.1, Wi-Fi
  • Exchange Active Snyc kullanımı ile anlık e-posta hizmeti
Telefondaki Social Hub özelliği sayesinde rehberiniz, mesaj kutunuz, sosyal ağ hesaplarınız gibi pencereleri tek bir platform üzerinden yönetebilme imkanı bulacaksınız. Uzun ömürlü pil seviyesine sahip olan Galaxy Mini, barındırdığı özellikleriyle bu piyasada kendine sağlam bir yer edinecek gibi görünüyor.

kaynak:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Gereksiz fiyati yaklasik 460 tl.yabanci sitelerde flash player calismiyormus.sorun islemci den mis.batarya 1200 mah az.dahili hafiza 256 mb bile degil

hsahin4

hsahin4

Üye
460 TL verip alınan Nokia'ları düşününce bence bu fiyata güzel bir cihaz :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
460 TL verip alınan Nokia'ları düşününce bence bu fiyata güzel bir cihaz :)
Haklısınız Fakat Bu Cihaza Adobe Flash Player Kurulmadıktan Sonra.
Android 2.1 olsada 2.2 Olsada Rom Guncellensede Bir Anlamı Yok.
Galaxy 5 modeliyle Arasında 50 TL fark var ama Özellikler Eksik
Yani 500 Tl oslaydı Flash Player Olsaydı işlemci 720 Mhz filan Olsaydı
Dahi Hafıza Turkcell T10 da Bile 250 Mb iken Vodafone 945 te 512 Mb (300 Mb Kullanılabilir)
Yeni Nesil Galaxylerde 140-160 Mb Her Ne Hikmetse (Galaxy Ace-Galaxy Fit-Galaxy mini)

hsahin4

hsahin4

Üye
Yazdıklarınız tamamen doğru ve hatta eminim ki bu tip orta sınıf cihazlara Samsung yeterli desteği vermeyecektir. Heleki Türkiye'de durum daha da kötü ama yine bu cihaz, aynı fiyata satılan Nokia 5800XM'i ezer geçer :)

tetova34

tetova34

Üye
Arkadaşlar Ben Bu Gün Aldım Samsung Galaxy Mini /süper bi cihaz 5800 verdim bunu aldım fazlasını aramayanlar için çok tatmin edici bir cihaz :) düşünenlere tavsiye ederim ,)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bu cihazlar sayesinde 500 tl lik nokia ve monte tarzi cihazlar raftan kalkar.androidli cihazlar hesapli olmaya basladi.vodafone 945 350TL-T10 360TL-Samsung Galaxy5 430TL-LG Optimus Gt540 490TL-Samsung Galaxy mini 490TL-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt