Samsung Galaxy Mini (S5570) Rootlama

Sponsorlu Bağlantılar

ozturkselcuk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini (S5570) Rootlama
Merhabalar. Birkaç gün önce aldığım Samsung S5570'i nasıl rootlayacağıma, 2.3'ü nasıl yükleyeceğime dair internette pek bir şey bulamadım. xda'da dahi bu telefonla ilgili pek fazla konu yok. henüz yeni çıktığı için midir yoksa ben aramayı mı beceremedim?
 


ibo_Star

ibo_Star

Üye
Oncelikle Hayirli Olsun. 2.3 her cihaz icin yok.Cihazinizda 2.2 var.Vaktiniz ingilizceniz varsa Adobe Flash Player arayin.Sizin Telefon Calistiramaz diye okumustum. ROOT:2 Programi deneyin biri olur herhal. Z4root veya UniverstalAndroot
 

ozturkselcuk

Üye
    Konu Sahibi
tekrar merhaba.universalandroot ve z4root'un yararlandığı açıkların google tarafından kapatıldığını ve geliştiricisinin artık programlara destek vermediğini okudum. alternatif olarak superoneclick diye bir şey buldum. ama çok fazla açıklama bulamadım. bulduklarımı da okuyorum. bu programla ilgili bilgisi olan, daha önce kullanan var mıdır acaba?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada adobe flash player 10.2 beta kurdum. bu modele kurulmuyor diye bir şey yok yani.
 

veysc

Üye
hocam bende de s5570 var ancak flashplayer ı yükleyemedim bi türlü flashplayer 10.2 yi nasıl yüklediğini paylaşır mısın
 

cesurr83

Üye
bendede var aynı telefon flash yok hangi flash playeri yükleyebiliriz.yardımcı olurmusunuz
 
Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
yahu ben de kuramadım nasıl kuruyorsunuz ki galaxy mini ne yaptım ettimse olmadı flash player. bu arada ben cihazımıı Rootladım. super one click 1.7 kullanarak rootladım hiçbir sorun yaşamadım. bazı root yetkisi isteyen programları denedim ve olumlu sonuç aldım arkadaşlar. bilginize.
 

zipper78

Üye
arkadaşlar neden rootlama yapıyorsunuz anlamadım..ben istediğim her programı buluyorum..adobe flash içinde rootlama yapmayın derim..çünkü alakası yok...en iyi uygulama sitesi burada herşey var..
 


Üst Alt