Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Mini getirtmeyi düşünüyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orcnkrl96
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini getirtmeyi düşünüyorum...
Arkadaşlar dediğim gibi Arabistan'dan Samsung Galaxy Mini getirtmeyi düşünüyorum. Telefon oralarda 350 lira civarındaymış. Bunun Türkiye'ye geldiğinde vergisi nasıl olur? Türkiye'deki fiyatı bulur mu yoksa daha mı ucuz olur?
badmus
Üye
100 tl pasaport kaydi icin vergi parasi var o kadar.
61semih
Üye
getirmene deymez.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan da o fiyata yakın bulabilirsin.
MrExpert
Üye
Mini getirmeye deymez s3 4s falan getir getirmişken...
Adam 350 lira demiş s3 amerika da 500 dolar dan aşağı değildir abartmayin arkadaşın sorusuna gelince mini kaç paralık cihaz sanki getirtcen kaydettircen falan kar etmezsin ugrastiginla kalırsın türkiyeden almak daha mantıklı
miniyi türkiyeden aldın diyelim; simunlock yaptın ve bunu yapmak için 100 tl verdin + cihaza zaten 350 lira verdin = 450 tlye denk geldi sana bide üstüne üstlük açılması için 2-3 ay bekledin vede telefonunun garantisi biraz sıkıntılı. bunu böyle yapacağına direk vatn computerden 499 tl ye al gitsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
seytan_avcisi
Üye
nokia 603 getittir
Kerim.
Üye
Mini için hiç gerek yok.bari galaxy w falan getirttir
anılbaran
Üye
hiç ugraşma derim bu saatten sonra o alınmaz
Orcnkrl96
Üye
Konu Sahibi
peki galaxy ace getirtsem nasıl olur sizce? oradaki fiyatlarını bilmiyorum ancak
Arkdaşım sen telefon getırmenin ne kadar uğraş gerektiğini biliyormusun ? öyle 500 - 600 tl lik cihazları 200tl ucuza alcam diye hem pasaport kaydı, 100TL harç verip aynı paraya getirmek saçma olur Üstelik simlocklada para harcıyacaksın ve Garantiside olmuyor genelde.
KaRaMsAr pReNs
Üye
450 lira ediyo git onun yerine galaxy gio felan al ülkemizden
Osmanlı Evladı
Üye
Siz bilirsiniz tabi ama ben olsam almazdım. Daha iyi bir telefon getirebilirsiniz daha iyi olur.