Samsung Galaxy Mini Durduk Yere Kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini Durduk Yere Kapanıyor
Arkadaşlar telefonm normal kullanırken uyku moduna alınca bazen durduk yere kapanıyor. Ne zaman kapanıcağı belli olmuyor açılmasıda uzun sürdüğünden ve tam bi sinir bozucu durum olduğundan bunun bir çözümü var mı acaba yada aynı sorunun yaşayanlar var mı?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Screen Of Death yani SOD dedigimiz sorun bu.. romdan kaynakli sorun romu degistir duzelir duzelmezse baska rom dene olmazsa baska dene..

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler dediğinizi uygulayacağım.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
bndede i9000 var 2.3.4 romu yükledim benimkide kendine kapanıo o açılış müziğini çalarak ekran gidio kapatıp açmak zorunda kalıorm romu değişcem yeniden herşey yüklemeye eriniyorum :D

askim822

askim822

Üye
Telefonu rootla. Titanium backup ile butun uygulamalarin yedegini al. Yedek klasörü pc ye kopyala. Sonra rom değiştir. Tekrar rootla titanium u yükle yedek klasörü sd klasör e at reboot yap geri yükle. En kolay yol bu

msksefa

Üye
arkadaşlar merhaba samsung galaxy mini gts5570 model kendiliğinden kapanıp açılıyor resetliyor kendini yani rom nasıl değiştirilir yardımcı olursanız sevinirim

9015

Üye
o problem bende de varsamsung s8530i
cıhaz kendı kendıne reset atıyor pc görmüyor hard format attım degısen bişey olmadı ,,

caglaratilgan

Üye
arkadaşlar başka bir konuda baktım bu galaxy s2 de de oluyormuş yani yazılımsal bir sorun bu 2.3.6 ile alakalıymış galaxy s2 ye ics yükleyince düzelmiş tabi bizim öyle bir şansımız yok sabredip bekleyeceğiz belki bi güncelleme gelir :(

Üst Alt