samsung galaxy mini android 2.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy mini android 2.2.1
Arkadaslar telefonu alali 3gun oldu ama halen cozmus dglm bu uygulamalarh hafiza kartina nsl tasicaw yada yuklicez.fikri olan warmi

lorendella

Üye
App 2 SD veya benzeri isimleri olan uygulamalarla bunu yapabilirsin.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
App 2 SD veya benzeri isimleri olan uygulamalarla bunu yapabilirsin.
kardeş onuda yükledim ama hiç bişe anlamadım telefonun içinde uygulama yok dio ama var yani bazende telefondaki uygulamaları kartta gösterio bilmem karışık .. :(:vur

--------------- Ekleme ---------------

kardeş onuda yükledim ama hiç bişe anlamadım telefonun içinde uygulama yok dio ama var yani bazende telefondaki uygulamaları kartta gösterio bilmem karışık .. :(:vur
bide flash player yyok değilmi bu telefona

yinesensiz

yinesensiz

Üye
bende aynı dertten muzdaripim alalı 4 gün oldu ama uygulama felan yükleyemedim varsa link vs gönderebilirmisiniz????

visitors

Üye
arkadaşlar bende de galaxy i5503 war.4shared.com a girin. ".apk" yazın orada programlar çıkıyor oradan indirebilirsiniz.eğer uyumlu değilse zaten paket ayrıştırması sonucu yüklenemedi diyor.uygulamaları ister pcden tel e aktarın ister telden girip indirin fark etmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende de galaxy i5503 war.4shared.com a girin. ".apk" yazın orada programlar çıkıyor oradan indirebilirsiniz.eğer uyumlu değilse zaten paket ayrıştırması sonucu yüklenemedi diyor.uygulamaları ister pcden tel e aktarın ister telden girip indirin fark etmiyor.

android cihazların uygulama we oyun uzantıları apk dır. o yüzden aklınızda istediğiniz uygulama yada oyun ismi warsa (örnek "nimbuzz.apk" ) olarak yazın çıkar.android marketle uğraşmayın çok karışık benden tawsiye...

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
ben de de aynı sıkıntı vardı. telefonu super one click ile rootladım ve root yetkisi gerektiren modinstalllocation programını kurdum onunla uygulamaların kurulum yerini external olarak belirledim artık her oyun ve uygulama hafıza kartına kuruluyor. siz de böyle yapın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...