Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung galaxy mini 2 yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkan2034
Üye
Konu Sahibi
samsung galaxy mini 2 yardim
Merhaba
Gta 3 oyununu mini 2 cihazima yukleyecegimde rootta yok romda kaldirirmi ¿? Yoksa kasarmi yardimlariniz icin simdiden tesekurler
hamzahakyol
Üye
512 MB RAM ve 800 MHz tek çekirdek işlemciye sahip bir telefona sahipsin, oyunu yükleyebilsen bile oynayabileceğini veya oyunu açsan bile oyundan zevk alabileceğini sanmıyorum. Boş yere uğraşıpta zaman kaybetme benim önerim. Hadi kolay gelsin..
erkan2034
Üye
Konu Sahibi
cok tsk ben zaten tam performans beklemeiyorum . cevap icin tsk ama bi deneyecigim bu gun yukleyip sonucu yazarim
lazye
Üye
bence alakası bile yok youtube mini 2 gta 3 videosunu izlersen seri oynayabildiğini anlarsın sadece ekran ve ekran çözünürlüğü düşük yoksa sıkıntı yok yani
erkan2034
Üye
Konu Sahibi
ovv ahet denedim oyunu cok dehset seri oynayabiliyorum 100 mb bos yer kaliyo ramda oynarken radyo acik iken arabanin kasmio
Tsk yardim icin
lazye
Üye
çünkü mini 2 1ghz normalde ve arm v7 cortex a5 o kadar kötü değil. Ace,young,fit,t20,t11 gbi tellerden çok üstün ram kullanımıda bence çok iyi jb boşuna almayacak...