Samsung Galaxy Mega 6.3 Ön İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

serkanfb

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mega 6.3 Ön İnceleme
Bildiğiniz gibi Samsung firması 2013 yılı gireli oldukça çeşitli akıllı telefonlar tanıttı. Bunlardan biride büyük ekranı ile dikkat çeken Mega modeliydi. Samsung, büyük ekranlı telefon platformunda daha fazla söz sahibi olmak adına Galaxy Mega 5.8 ve Galaxy Mega 6.3′ü nisan ayı içerisinde resmen duyurmuştu.
Devasa ekranları ile dikkat çeken telefonların 15 Haziran’da Filipinler’de düzenlenecek bir basın toplantısında sergilenecek ve yine ilk olarak ülkede satışa sunulacağı söylenmişti ancak, son gelen haberler bu cihazların biraz gecikeceği yönünde oldu.
Ancak GSMarena sitesi henüz piyasaya sürülmese de Galaxy Mega’nın 6,3 inç modeline önizleme yaptı. Videonun yanı sıra site ekranla alakalı bir tablo yayınladı. Galaxy Mega 6,3 inç büyüklüğünde AMOLED ama bir LCD TFT ekran özelliğine sahip ve Galaxy S4′e göre daha parlak bir ekran sunuyor.
Kaynak»
 


MrExpert

MrExpert

Üye
Gereksiz Bir cihaz.
 
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Galaxy Note 2'den büyük bir telefonu ne yapayım?
Niye 2 çok büyük cebe zor sığıyor, bime nereye sığdırıcaz, el çantası kullanıyor benim arkadaş note 2 için zaten, onu hiç bir yere sığdıramaz.
 

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Asla alinmayacak cebe asla sigmayacak tablet görevi görecek basarili ama tutmayacak bir cihaz. Insan düsünüyor 5" i nereme koyacagim diye :)
 

uzaylix

Üye
aslında alınabilir am tek sorun galaxy note 8.0 çıkacak olması taplet aldıkdan sonra dev gibi telefona ihtiyaç yok.
 

OğuzcanAbi

Üye
Ben beğendim ama rami islemcisi dusuk s4 e gore o yuzden ucuzlayinca note 3 almayi dusunuyorum. Suan galaxy grand kullaniyorum 5 inc ekran ama kucuk geliyor inanirmisiniz :)
 


Üst Alt