• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Galaxy Mega 6.3 akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mega 6.3 akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu
Akıllı telefon segmentinin lider ismi Samsung, her dönemde açıkladığı rekor gelir ve kar rakamları ile şu anda dünya genelinde en çok akıllı telefon satışı gerçekleştiren firma konumunda. Özellikle Galaxy S Serisi ile büyük başarı yakalayan Samsung, şimdi de yeni bir serinin duyurusunu gerçekleştirdi.



Bir süredir Samsung’un Galaxy Mega adında ki yeni bir akıllı telefon serisini sunacağı yönünde bilgiler gelmişti. Bu söylentilerin üzerinden fazla zaman geçmeden Samsung duyurusunu gerçekleştirdi. Firmanın sunduğu akıllı telefonlardan bir tanesi Samsung Galaxy Mega 6.3 olarak adlandırılmış.

Yeni akıllı telefon adında da anlaşılacağı üzere 6.3″ büyüklüğünde LCD dokunmatik ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü ise 720p HD olarak belirlenmiş. Samsung Galaxy Mega 6.3, 1.7Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren Exynos 5250 yonga setinden güç alıyor.

1.5GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışıyor. Ekran S Pen desteği sunmazken, Air View teknolojisini destekliyor. Bu teknoloji parmağı ekrana çok yakınlaştığında algılıyor. Arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 1.9MP kamera konumlandırılmış.

8GB/16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan Samsung Galaxy Mega 6.3 ayrıca Galaxy S IV ile Group Play desteğine de sahip olacak. 3.200mAh batarya kapasitesi içeren akıllı telefon 167.6mm x 88mm x 8.0mm boyutlarında ve 199gr ağırlığında.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Mayıs ayında Avrupa’da satışa sunulacak. Henüz fiyatı ise belli değil.

Samsung Galaxy Mega 6.3 akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Buğra


Buğra

Buğra

Admin
samsung az daha zorlasaydı 7' tablet olarak çıkarsaydı :hmmm
haber için teşekkürler :good:

 
Matthe

Matthe

Üye
Bunun yanında kol çantası falanda versinler bari, cebe sığmıcak sonuçta
 

Samet.25

Samsung sapitti tel isini ayni boyutlarda tablet var daha cok kazanmak icin telefon diye duyuruyor
 
fk555897

fk555897

Üye
Ekran boyutu neyse de 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci ve 1.5 GB RAM düşük olmuş.
 
Artles

Artles

Üye
Note II her yönüyle daha iyi. Bende var diye söylemiyorum ama öyle. Bu telefonuda normal bir kullanıcının alacağını sanmıyorum ve fazlada kâr yapamaz bence.
 

yoyofurkan

Üye
ısıtıp ısıtıp satma politikası
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Niye 7' Dil Onu Anlayamadım :hmmm
 
Legendary.

Legendary.

Üye
Abarttılar iyice :hmmm
 
fk555897

fk555897

Üye
Ben yine Note 3'ü bekleyeceğim.
 


Üst Alt