Samsung Galaxy J7 Sky Pro akıllı telefon yakında sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J7 Sky Pro akıllı telefon yakında sunulabilir
Bu seneye oldukça hızlı bir başlangıç yapan Samsung, geçtiğimiz ay yeni modellerini sunmaya başlamıştı. Bu yeni cihazlar arasında Galaxy J2 Ace ve Galaxy J3 Emerge adında modeller de yer alıyordu bilindiği üzere Galaxy J ailesi firmanın bütçe dostu modellerinin yer aldığı ve dünya genelinde de oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan cihazları içinde barındırıyor.



Firma bu sene içerisinde yakın zamanda da Galaxy J (2017) modellerini resmi olarak duyuracak. Bu cihazlar beklenirken, firmanın yeni bir isim tescili haberi geldi. Samsung, Amerika Birleşik Devletleri'nde Galaxy J7 Sky Pro isminin tescilini gerçekleştirdi. Bu model yine yakın zamanda sunulması beklenen Galaxy J7 (2017)'nin bir versiyonu olacak gibi görünüyor.

Galaxy J7 Sky Pro isminin haricinde bu yeni akıllı telefonun tasarımının ya da teknik özelliklerinin nasıl olacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Diğer taraftan Galaxy J7 (2017)'ye bakacak olursak eğer, son gelen bilgilere göre akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ya da 1280x720 piksel HD çözünürlükte ekran ile pazara sunulacak.

13MP arka kamera akıllı telefonun arkasında yer alacak ve ön kamerasının da 8MP ya da 5MP olarak gelmesi bekleniyor. Ayrıca akıllı telefon 2GB sistem belleği ve Samsung Exynos 7870yonga seti ve 3GB sistem belleği veQualcomm Snapdragon 625 yonga seti olmak üzere iki farklı versiyon olarak farklı kaynaklarda ortaya çıkmıştı.
 


Üst Alt