Samsung Galaxy J7 Core Sıfırlama

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J7 Core Sıfırlama
Ülkemizde ve Dünya genelinde milyonlarca akıllı telefon satan en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Samsung bildiğiniz üzere giriş seviyesinden amiral gemisine kadar çok farklı türden cihazlar ile bütün kullanıcılara hitap etmeye çalışıyor. Özellikle ülkemizde satışa sunduğu Galaxy A ve Galaxy J serisi ile bir hayli yüksek satış adetlerine ulaşan şirketin ülkemizdeki en çok bilinen telefonlarından biri olan Galaxy J7 Core günlük hayatta her ihtiyacınızı karşılayacak bir donanımı uygun fiyata sunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazımda sizlere Galaxy J7 Core sıfırlama yani Galaxy J7 Core format atma işleminden kısaca bahsedeceğim. Samsung her ne kadar kaliteli cihazlar üretiyor olsa da sahip olduğu eski adıyla Touchwizz yeni adıyla Samsung Experience arayüzü zaman içerisinde hantal bir hale geliyor ve kullanıcıları çileden çıkarıyor. Bu gibi durumlarda farklı ROM yazılımları yükleme arayışına giren kullanıcılar olsa da birçok kullanıcı cihazı garantiden çıkaran bu işlemi yapmaktan çekindiği için cihazı o haliyle kullanmaya devam ediyor.

Galaxy J7 Core sıfırlama işlemi sayesinde cihazı fabrika ayarlarına çevirebilir ve bütün verilerden kurtularak cihazın yazılımını temizleyebilir ve ilk gün aldığınız gibi hızlı bir şekilde cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz. Samsung Galaxy J7 Core format atma işlemine başlamadan önce cihazınızda yer alan bütün fotoğraf, video ve özel dosyaların yedeğini alın. Bu işlem sonucunda hafıza dahil bütün dosyalarınızın sıfırlanabileceğini unutmayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Galaxy J7 Core yedek alma işleminin ardından cihazı tamamen kapatın. Daha sonrasında home + ses açma + güç bu üç butona aynı anda basılı tutun. Ekranda Samsung logosunu gördüğünüz zaman elinizi tuşlardan çekin. Bu sayede cihazın stock recovery menüsüne girmiş olacaksınız. Karşınıza gelen recovery ekranında yer alan Wipe data/factory reset seçeneğine gelin. Ses tuşları ile seçenekler arasında geçiş yapabilirsiniz. Ardından bu seçeneği onaylayarak cihazı sıfırlayın. Daha sonrasında reboot system now seçeneğine tıklayın ve cihazın yeniden açılmasını bekleyin. İlk açılış 5 dakika kadar sürebilmektedir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
wipe datafactory reset basacaksın sonra biraz bvekleyip roboot system now diyip acılacak telefonun arkadşım
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin


Üst Alt