Samsung Galaxy J Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J Resmi Olarak Duyuruldu
Japonya‘da faaliyet gösteren en büyük cep telefonu operatörlerinden bir tanesi olan NTT DoCoMo yeni bazı cihazların duyurularını gerçekleştirdi.16 Adet yeni cihazı duyuran NTT DoCoMo’nun yeni modellerinden bir tanesi de Sony Xperia Z1f ya da diğer adı ile Xperia Z1 Mini olmuştu.





NTT DoCoMo tarafından tanıtımı gerçekleştirilen akıllı telefon modellerinden bir tanesi de Güney Kore devi Samsung’un Galaxy Jmodeli oldu.

Baktığımızda hem donanım hem de tasarım olarak Samsung’un Nisanayında sunduğu amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy S4‘e benzerliği ile dikkat çekiyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekrana sahip olan akıllı telefon 2.3Ghz saat hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç alıyor.

Google Android 4.3 Jelly Bean üzerinde çalışan ve LTE-A desteğine de sahip olan yeni Samsung Galaxy J akıllı telefon 13MP arka kamera,2.1MP ön kamera yanı sıra 2.600mAh batarya ile geliyor. Bu yeni akıllı telefon Ekim ayı sonlarında raflarda ki yerini alacak.

Samsung Galaxy J resmi olarak duyuruldu
 


Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çöp
 
Invoke

Invoke

Üye
Batarya biraz düşük, onun haricinde gayet iyi duruyor, önden göreydik daha güzel olurdu.
Gerçi S ya da Note değilse çok da kıymetli olmuyor =P :D
 


Üst Alt