Samsung Galaxy II Plus satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy II Plus satışa sunuldu
Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy S serisi ile 100 milyon adet satış rakamını aştığını duyurmuştu. En son Galaxy S III modelini sunan Samsung, bir önceki amiral gemisi Galaxy S II‘ nin de yeni versiyonu Galaxy S II Plus modelini duyurmuştu. Samsung kısa bir süre sonra da yeni akıllısını satışa sundu.

Galaxy S II Plus’ın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllıtelefon 4.3″ büyüklüğünde ve 480×800 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED Plus ekrana sahip. 1.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekliBroadcom BCM28155 yonga setine yer verilmiş.Samsung Galaxy S II Plus 1GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. Arka yüzünde 8MP kamera ile birlikte ön tarafta da 2MP kameraya yer verilmiş. Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 1.650 mAh diğer özellikleri arasında. İşletim sistemi olarak Google Android 4.1.2 Jelly Bean ile geliyor.Tayvan‘da satışa sunulan Samsung Galaxy S II Plus fiyatı ise 13.900 Tayvan Doları ( Yaklaşık 474$) olarak belirlenmiş.

Kaynak: Maxicep

codblackops2

codblackops2

Üye
plus dediğinin artisi olur diğer modeline göre.bu ne böyle ? :zzz: haber için :tşk:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
güzel :tşk:

Samet.25

sacma bi atak anlamadım gitti nıye cıkardı bu kadar zamandan sonra s2 cıkalı ne kadar oldu sımdıde plus cıkarıyo

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
daha önce de dedim yine diyorum.. tırt bu telefon... isimden satmaya çalışıyolar resmen

avcitalip

avcitalip

Üye
sacma bi atak anlamadım gitti nıye cıkardı bu kadar zamandan sonra s2 cıkalı ne kadar oldu sımdıde plus cıkarıyo

aynen saçmalık,bunu bence s2 kadar satamıyacak anca milleti isimle kandırır plus diye millet onu alır bilinçli adam almaz s2 plus :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt