Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung galaxy için androıd 4.0 ıce cream sandwıch
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemmm271
Üye
Konu Sahibi
Samsung galaxy için androıd 4.0 ıce cream sandwıch
Galaxy serisi için ice cream sandviç çıkacakmı? Android telefonlar için şu an en son 2.3.6 var , ve 4.0 çıktı piyasada , gingerbread geliştirilmeye devam edecek mi yoksa durdu ve artık 4.0 mı ilerleyecek ? Bilen var mı aramızda?
R.A.M
Üye
galaxy s2 flan kaldırır s5630 flan kardırmaz ram 1gb olması lazım işlemci 1 Ghz üstü olması lazım 1.2 ghz 512mb ram olan tablete android 3.0 honeycomb yükleyemediler şahit oldum.
klongs
Üye
kesin bir sey yok ama guncelleme paketi gelecek
raprap95
Üye
çıkmaz aga benim hiç umudum yok en fazla benzetme yapılır o kadar.
nofx
Üye
galaxy s2 ye 4.0.3 yükseltme yaptık 2 farklı telefonda ama ikiside s2 arkadaşımın telefonu ölmüş durumda şu an bende downgrade yapmaya çalışıyorum upgrade yapacak arkadaşlar düşünsünler telefonda kasma problemleri oluyor programları hata veriyor kendi kendine kapanıyor aklıma gelen sorunlar bunlar
galaxy s2 ye 4.0.3 yükseltme yaptık 2 farklı telefonda ama ikiside s2 arkadaşımın telefonu ölmüş durumda şu an bende downgrade yapmaya çalışıyorum upgrade yapacak arkadaşlar düşünsünler telefonda kasma problemleri oluyor programları hata veriyor kendi kendine kapanıyor aklıma gelen sorunlar bunlar
Doğru bir şekilde yüklediğine emin misin. Yani wipe seçeneklerini yaparak vs. Galaxy S2 de böyle hatalar alan az sayıda kullanıcı var. Onlar da wipe gibi işlemleri yapmamışlar.