Samsung Galaxy I9105 ( S2 Plus) 4.4.2 Kitkat Root Nasıl Yapılabilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

S2 Plus ( I9105 ) Kitkat 4.4.2' ye uygun mudur ?

  • Evet

    Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 1 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

phonex9

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy I9105 ( S2 Plus) 4.4.2 Kitkat Root Nasıl Yapılabilir ?
Merhaba dostlarım;

Başıma gelen olayı anlatarak konuya gireceğim;
Arkadaşım bir program indirmiş ve bana biraz onda bahsetti (adını vermeyeceğim) lakin ben de kendi telefonuma yüklemek istediğim de adını yazıyoruz Google Play Store'ye çıkmıyor baya bi şaşırdık bu konuya sonra dedik madem çıkmıyor internet' ten indirelim programı bulduk ve bilgisayar'dan telefona attık kurulma hatası verdi sonradan fark ettik ki program en düşük Android kitkat (4.4.2) destekliyormuş. Cebimize giren paranın miktarı da belli yeni telefon alacak durumda değiliz ve bu yazılımcı arkadaşların yaptığı bu Android kitkat 4.4.2 oyununa geldik :) neyse.

Sizlerden bu işleri bilen arkadaşların bana yardımcı olmalarını istiyorum, bu işin üstesinden nasıl geleceğimi bilemedim..

Teşekkür ederim.
SAYGILAR
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
 

phonex9

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim üstad sağolasın, fakat türkçeleştirip bizim Türk olarak böyle şeyleri yazmamız gerek maxicep en güçlü cep telefonu forumlarından biri site sahiplerinin bunu yapacağını temenni ediyorum.
 

phonex9

Üye
    Konu Sahibi
Ustalarım Güncelledim 4.4.2 yaptım önce odin ile ardından zip olarak günecllemeye çalıştım şu anda Logo da kalıyor 4.1.2 orjinal sürüm yardım edin lütfen :(
 

Benzer Konular

Cevap
76
Görüntüleme
16K
gonyalı


Üst Alt