samsung galaxy i9000 türkce ?

Sponsorlu Bağlantılar

selvican

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy i9000 türkce ?
merhaba arkadaslar,

elimde bir tane samsung galaxy i9000 telefon var, lakin menüsü türkce degil. icerisinde google nin android isletim sistemi var sanirim 2.1 olmasi lazim..

telefonun dili almanca, acaba bu telefonlara türkce menü yükleniyormu? android in tükce dil paketi de varmi yada nasil yapiliyor bu is,

bir yardimci olursaniz cok sevinecegim.
tecrübeesi olan arkadadaslar lütfen birikimlerinizi paylasin
tesekkurler

syk23

Üye
tabii ki yuklenebilir. Bilgisayarina Kies yukle telefonu bagla ve yazilimi guncellestir. Android 2.2 ye guncellenecek bu dauede turkceye kavusacaksin. Aksi halde bu islemi odin ile yapacaksin

akatakat

Üye
market e girebiliyorsan "morelocale" mi ne ismini tam hatırlayamadım şimdi bunu telefona kuruyosun anında türkçe ouyor.

eylber

eylber

Üye
bu dediklerinizin hç birisi olmadı arkadaşmın telefonunda oda kendisine güvenemeyip ücreti karşılığında türkçeleştirdi telefonu ama şimdi aklımıza takılan şey şu yarın birgün yeni bir güncelleştirme geldiğinde telefona kies üzerinden güncelleştirebilecekmiyiz yine türkçe olarak onu bilmiyoruz acaba bunu yapan varmı ki sormamın nedeni telpa samsung buna net bir cevap veremiyor.Saygılar

eylber

eylber

Üye
ne kadar zor bir soru sormuşum neyse gerek kalmadı ben cevabını buldum başka yerlerden.Saygılar

emkara1234

Üye
ben morelocale2 programiyla yaptim tesekkurler :)

ozan387

Üye
Telefonun bölge&metin ayarlarından türkiye'yi seçtiğinizde telefon otomatik olarak türkçeye geçicektir. Android 2.1 ve 2.2 dil paketi sorunu yok.

mancukya

Üye
Ayrica Galaxy i9000 icin Odin ile format atmayi.
CWR den format atmayi ögrenmelisiniz.
bu islere kalkiskamadan öncede Samsungun kasitli olarak bazi modellerde recovery ve download menusunu kaldirdigini bazi romlarin bunu iptal ettigini bu gibi durumlarda sadece özel bir kablo ile dönüldügünüde unutmayin.
Arkadas dil icin gereken ayari söylemis sana

Su an Samsung Galaxy i9000 icin en iyi Rom Darky's v8.1 Gingerbread Edition ★ JPY dir bugunlerde 8.2 sürümüde cikacak
Ayrica lagfix ve bazi kernel optimize etme dalgalarinida ögrenmelisiniz.
yüklemek icin wipe versiyonlu olani root edilmis galaxyde CWR ile aticaksiniz.
icinde Türkce dil mevcut ve son derece hizli ve seri tepki veren bir rom

ozan387

Üye
Ayrica Galaxy i9000 icin Odin ile format atmayi.
CWR den format atmayi ögrenmelisiniz.
bu islere kalkiskamadan öncede Samsungun kasitli olarak bazi modellerde recovery ve download menusunu kaldirdigini bazi romlarin bunu iptal ettigini bu gibi durumlarda sadece özel bir kablo ile dönüldügünüde unutmayin.
Arkadas dil icin gereken ayari söylemis sana

Su an Samsung Galaxy i9000 icin en iyi Rom Darky's v8.1 Gingerbread Edition ★ JPY dir bugunlerde 8.2 sürümüde cikacak
Ayrica lagfix ve bazi kernel optimize etme dalgalarinida ögrenmelisiniz.
yüklemek icin wipe versiyonlu olani root edilmis galaxyde CWR ile aticaksiniz.
icinde Türkce dil mevcut ve son derece hizli ve seri tepki veren bir rom

Katılıyorum. Bu rom ve 2.2.1 sürümlü çıkıcak olan (henüz çıkmadı ama google da ararsan çok rahat bulursun) romu yüklemeni tasviye ederim. İnanılmaz bir performans farkı var.

Üst Alt