samsung galaxy gt-s5830i hakkında bi kaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet498

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy gt-s5830i hakkında bi kaç sorum var
s.a daha önce n70 vardı ilk defa bu tarz bi tl kullanıyorum ve bi kaç sorum var tlin internete bağlı olup olmadığını nasıl anlaşılıyor en üstte 3g işaretli oklar var ve bazen yanıp sönüyorlar bu işaretler yanınca bağlanıyo anlamınamı geliyo birde bi internet sayfası açtım diyelim o sayfayı direk olarak çıkıp internet bağlantısını kesebilirmiyim bunu yapmayı bulamadım

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
evet o ok isaretler senın şuan ınternette oldugunu gosterıyor
direk cıkmak ıstersende NO tusu var aramayı sonlardıran tus KIRMIZI tus o tusa basılı tut ekrana gelen uyarıya evet dersen ınternetten dırek cıkmıs olursun

ahmet498

Üye
    Konu Sahibi
abi valla kirmi tus falan yok bi geri tusu birde secenekler tusu var seceneklerde bile cik yok geri geri yaparak sayfayi kapatsam bile gorev yneticisinde baglanti hals devam ediyo ayriyetten bide oradan kapatmak lazim

- - - Eklendi - - -

yardım edecek kimse yok mu! Ilk defa böyle bir telefon kullanıyorum internet sayfasından çıksam internette olmaya devam ediyor ayriyetten görev yöneticisinden kapatmak gerekiyor bunun daha kısa bir yolu yok mu??

codblackops2

codblackops2

Üye
Evet yukardan bildirim çubuğuyla açık olan tüm uygulamalı tek tuşla kapatabilirsin veyahut orta tuşa basılı tutup teker teker kapatabilirsin
Yeni çıkan tüm modellerde böyle eskisi gibi kırmızıya basıp çıkma yok.Yeni dediğimde 3-4senelik modeller :oke:

ahmet498

Üye
    Konu Sahibi
Olemi bende gslskdiye ozel bisey sandim ama böyle yapmaları kötü olmuş bir de telefon sürekli kendi kendine internete bağlanıyor internet paketi olmadığı için sürekli kontör gidiyor bunu ayarlamanın bir yolu var mı neden kendi kendine internete giriyor bun????a sebep olan nedir

codblackops2

codblackops2

Üye
kendi kendine nasl internete giriyor yahu.daha önce hiç ace kullanmadım ama ayarlardan 3gnin kapatabilme seçeneğinin olması lazım

avcitalip

avcitalip

Üye
git hangi hattı kullanıyorsan müşteri hizmetlerine ben telefonumdaki internet hizmetini kapattırmak istiyorum(tabi hiç interneti kullanmıyorsan) onlar sana yardımcı olacaklardır + eğer kullanıyorsan ve sen internete girmediğin halde cihaz internete bağlanıyorsa cihazın yazılımını yenilemeni öneririm:oke:

ahmet498

Üye
    Konu Sahibi
Saat Güncellemesi yaparken dsaat bolumunde hava durumu falan var hergün hava durumu güncellemesi yapıyor bunu yapması internete girip kontür almasına sebep olurmu sanmıyorum ama küçük bir ihtimal de olsa yapabilir

- - - Eklendi - - -

telefonun üstünde 3g yazısını altinda 2 tane oku var Telefonda bir internet bu bağlantısı olmadığı durumda yani internet sayfası açık değil bağlantı yokKen ara sıra kendiliğinden bu oklar yanıp sönmeye başlıyor bu oklarin yanip sonmesi bi baglanti yaptigi anlamına mı geliyor

mustafa0283

Üye
ayarlar-kablosuz ağ ayarı-mobil ağlar-paket veri kullan ı kapat olması lazım

Üst Alt