Samsung Galaxy Grand Teknosa'da 999TL Alayim mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aykan Şen

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Grand Teknosa'da 999TL Alayim mi??
Arkadaslar kisa bir sure icerisinde telefon almayi dusunuyorum.

Menu gecisleri yag gibi olmali. Internette cok gezerim gram kasmamasi lazim. Basit oynlar oynarim subway surf temple run gibi. Buyuk ekran oncelikli ve film dizi felan izlerim.

Bu kriterlere Galaxy Grand'i uygun gordum. Ne dersiniz alayim mi ?

900-950TL butcem var ve 1TL bile arttirmayacagim baska telefon onerecekseniz Lg,Sony onermeyin. Yorumlarinizi bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

fingerback5

fingerback5

Üye
Dartyden galaxy nexus al 950 tl.Aradığın ozelliklerin hepsi var.

Grandın pixel yogunlugu 187 film izlemek gram keyif vermez.Ayrıca gpusu pek iyi degil subway kasabilir.

enterneoll

enterneoll

Üye

Grandın pixel yogunlugu 187 film izlemek gram keyif vermez.Ayrıca gpusu pek iyi degil subway kasabilir.

hayır alakası yok subway filen kasmaz saçmalamayın.

fk555897

fk555897

Üye
Düşük oyunlar oynarsan herhangi bir hız sorunu yaşamazsın. İnternet vs. günlük kullanım için gayet iyi bir telefon.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
beğendiysen al kardeşim telefon iyi herşey donanıma bakmaz bence senin beğenmen önemli :good:

skylinegti

skylinegti

Üye
899 tl ye teknosadan lg optimus l9 alabilirisin rahat rahat istediğin oyunun oynarsın ve hd filmlerde izleyebilirsin...

Kerim.

Kerim.

Üye

grandin ekrani gayet guzel.kullanmadan konusmayalim.oyunlardada sikinti cikarmaz

mr.bell

Üye
Yeni gelecek Miniye baksan daha çok beğenebilirsin .

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
O paraya büyük ekranlı güzel şeyler olmalı iyi araştır paran boşa gitmesin bayağı ödiceksin çünkü :) inş en iyisini seçersin.

ilcarnefice

Üye
Telefonu inceledim uygulamalar ve oyunlarla haşır neşir olan herkes için yeterli bir telefon kısacası parasına göre hakkını veren bir telefon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...