Samsung Galaxy Grand Neo resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Grand Neo resmi olarak duyuruldu
Samsung Galaxy Grand Neo, resmiyet kazandı.

Akıllı telefon denilince akla gelen ilk isim olan Samsung, liderliğini yeni modelleri ile kimselere bırakmıyor. Ard arda akıllı telefon modelleri ile gündemde yer almaya devam eden teknoloji devinin son akıllısı ise Samsung Galaxy Grand Neo oldu.

Resmi duyurusu gerçekleştirilen model, Hollanda’da 260€ fiyat etiketi ile listelenmiş durumda. Satıcı 24 saat içerisinde gönderimlerin gerçekleştirileceğini kaydediyor. Diğer pazarlarda ise ilerleyen günler içerisinde sunulacağı belirtiliyor.

5″ büyüklüğünde ve 480×800 piksel çözünürlüğünde ekran içeren Galaxy Grand Neo, 1.2 GHz dört çekirdekli A7 yonga setinden güç almakta. 8GB dahili veri depolama alanı ve 1GB RAM bellek içeren yeni akıllı, arka yüzünde 5MP ön yüzünde ise VGA kameraya yer vermiş durumda.

Yazılım desteğini Android 4.2 Jelly Bean işletim sisteminden alan model, 2100 mAh batarya ve 4G LTE desteği içermekte.

http://www.maxicep.com/portal/samsung-galaxy-grand-neo-resmi-olarak-duyuruldu.html

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ekran yönünden iç açıcı degil

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Hep aynı tasarım , hep aynı tasarım.

xtrem06

xtrem06

Üye
bildiğin s3

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bıktım şu tasarımdan of hep aynı be kardeşim değiştirin azcık tasarım anlayışınızı özelliklerine göre bakarsak bu telefon zaten ekstra bişey vaad etmiyor bir de tasarım aynı olunca hepten gereksiz bir model yapıyor bu modeli.

lolaman

lolaman

Üye
O ekran boyutuna o çözünürlük az değil mi?

mehmettech

mehmettech

Üye
Ekran +tasarım+ram rezilligi

Invoke

Invoke

Üye
5" 480x800 :blink:

Üstelik lüzumsuz pahalı olacak 260€ diye fiyat mı olur :ah çarp 3le 780 eder. +vergiler falan filan cart curt ya da bunlar dahil mi oluyor 780e ? Sanmıyorum ama dahil olsun. Düz 800 lira çok fazla. Teşekkürler Samsung.

Türkiye'ye gelmesine lüzum yok. =P

Tipine hiç laf etmiyorum bile.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Artık samsung bu işi bıraksın.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Büyük ekranlı giriş seviyesi olmuş. Alıcısı olur. Türkiye için konuşmuyorum tabi almayın zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Bence de almayın ama grand sattığına göre bu da satar.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Çok yakışıklı bir telefon :emzik:

mehmettech

mehmettech

Üye
yukarıda söylediğim gibi

°TASARIM+RAM+EKRAN°
" REZİLLİĞİ"

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tamamen gereksiz gelmesin daha iyi en azından piyasayı etkilemez

enterneoll

enterneoll

Üye
çok iğrenç 5" ekranda s2 çözünürlüğü

anisti

anisti

Üye
bencede gereksiz bir telefon olur s3 ve galaxy trend karışımı bir şey olmuş

CasuS_87

CasuS_87

Üye
artık Samsung'un telefonları ayıt edilemez hale geldi. Babadan oğula nesil telefonlar :D
tasarım:kotu:

Üst Alt