Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Grand Neo CPU ?
Sponsorlu Bağlantılar
paynemax
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy Grand Neo CPU ?
Arkadaşlar başlıktaki telefona sahibim adreno'mu mali'mi veya diğer ne bilmiyorum.Yardımcı olabilir misiniz ???
ANIL
Admin
BCM23550 işlemciye sahip. Grafik birimi ise (GPU) VideoCore IV.
paynemax
Üye
Konu Sahibi
Saol kardeşim fakat biraz karışık bi cevap olmuş kısacası mali,adreno,tegra,powervr seçeneklerinden hangisi olabilir tekrar teşekkürler
Tekrar teşekkürler şu çipset işine gıcık oluyorum ne var yani yani hepsine mali taksalar veya herhangi birini Onlar olamazmı bu telefonun kötü olduğu anlamına mı geliyor üzüldüm şimdi daha yeni almıştım
Tekrar teşekkürler şu çipset işine gıcık oluyorum ne var yani yani hepsine mali taksalar veya herhangi birini Onlar olamazmı bu telefonun kötü olduğu anlamına mı geliyor üzüldüm şimdi daha yeni almıştım
Teşekkürler o değil ben apk+data oyyun indiren biriyim.Ama 4 çeşit apk var mali,adreno,powervr,tegra bunlardan biri ile uyumlu olması lazımmış.Uyumlu olan apkyı kurman gerekiyomuş o yüzden kafam karıştı
Teşekkürler o değil ben apk+data oyyun indiren biriyim.Ama 4 çeşit apk var mali,adreno,powervr,tegra bunlardan biri ile uyumlu olması lazımmış.Uyumlu olan apkyı kurman gerekiyomuş o yüzden kafam karıştı
mağazaya bağımlı kalıcaksınız sanırım ama belki deneyerek bulunabilir,bugün arkadaşım aldı baştan söyledim okey falan oynarım dedi aldı fiyatına göre güzel cihaz gpu oyun uyumu sorunlu
paynemax
Üye
Konu Sahibi
Peki vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
MaxipmaN
Üye
KomiserMemoli_12
Üye
Kardeşim bende de aynı telefon var Modern Combat 4 oynuyorum şu anda sorunsuz. Asphalt 8 güzel çalışıyordu oynadım sildim. Yani apk data olayı bu telefon için biraz şans işi. GPU Broadcom olmasaydı daha rahat olurdu ama yapacak bir şey yok. Buradan indirdiğim Modern Combat 4 ü sorunsuz oynuyorum.