Samsung Galaxy Grand, Güney Kore’de daha güçlü sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Grand, Güney Kore’de daha güçlü sunuluyor
Akıllı telefon modelleri ile en çok satış gerçekleştiren üretici firmakonumunda olan Samsung, her keseye ve beklentiye uygun akıllı telefonmodelleri sunmaya devam ediyor. Firma geçtiğimiz Aralık ayında yenibüyük ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy Grand‘ı tanıtmıştı. Galaxy Grand geçtiğimiz gün de Hindistan‘da satışa sunulmuştu.

Samsung Galaxy Grand‘ı şimdi de kendi ana vatanı Güney Kore için duyurdu. Ancak Güney Kore‘de daha farklı donanım ile geliyor.Samsung Galaxy Grand 1.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga seti ile duyurulmuştu. Ancak Samsung Güney Kore‘de Galaxy Grand’ı bu yonga seti yerine 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ile sunacak.Diğer tüm donanım özellikleri uluslararası versiyon ile aynı. Diğer özellikleri hatırlayacak olursak eğer 5″ WVGA çözünürlükte TFT ekran,1GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 2MPön kamera, Android 4.1 Jelly Bean mobil işletim sistemi, Wi-Fi, microSD kart desteği, Bluetooth 4.0, GPS olarak sayabiliriz.

Kaynak: Maxicep

Samet.25

Fiyati ne ki bunun guzele benziyo yeni gordum @DalGa gecmeyin .d

Kerim.

Kerim.

Üye
Baya fark hindistandakiyle

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Güzel Telefon Alınmaya Değer :)+:tşk:

PriZm

PriZm

Üye
5" ekran ve TFT.

Bu devirde TFT kaldımı ya? :zzz:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Daha önce de belirtmiştim farklı konularda, firmaların bu denli kırpma olayları olmasa daha iyi olur :( :nono: :kotu: / ama hayırlısı olsun diyelim + Haber için :tşk:

MaxipmaN

Üye
bir milyon tane telefon çıkardı çoğuda saçma aynı bunun gibi

lordufuk

lordufuk

Üye
Eh işte illaki bi yerden kısacaklar kısmasalar s3 en farkı kalmıyacak :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bence bunu yapmalarının sebebi ülkelerdeki vergi oranları lordufuk un dediği de olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt