Samsung Galaxy Grand Duos Çift Sim Destekli 5 inçlik Ekranı ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Grand Duos Çift Sim Destekli 5 inçlik Ekranı ile geliyor

Samsung son zamanlarda bir çok ihtiyaca uygun modeller tanıtmakta bunların içinde en son olarak Galaxy Grand Duos 5 inç ekranı ve çift sim desteği olacağı duyurulması ile bir boşluğu daha doldurması bekleniyor.GT-I8092 ile Ocak ayında düzenlenecek CES'te tanıtılması bekleniyor.Cihazın muhtemel özellikleri ise şöyle olması bekleniyor

1.4 Exynos işlemci ,Android 4.1.1, 2100mAh batarya,NFC,LTE ve 480x800 çözünürlük 5 inç ekran .Herşeyin yanında bu ekran çözünürlüğü umarım farklı olur.

KAYNAK:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Haydaaaa yine 5'' ekraan :D Furkan kardeşim nerdesin gel gel burda da 5'' var yaw :D :ehe + haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Astrosman

Astrosman

Üye
Haber için :tşk:

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pardon unutmuşum haber için :tşk:

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Çok fazla ya cep telefonu dediğin max 4.5" olur .Fazlası zarar yahu cebe sığmıyor sonra.İşin şeyi çıktı artık bana 3.2" yetiyor.Yarın bunun üstünde 8 çekirdekli işlemci takar yeni model diye karşımıza koyar artık onun üstünde güzel bi menemen yapar karnımızı doyururuz.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Çok fazla ya cep telefonu dediğin max 4.5" olur .Fazlası zarar yahu cebe sığmıyor sonra.İşin şeyi çıktı artık bana 3.2" yetiyor.Yarın bunun üstünde 8 çekirdekli işlemci takar yeni model diye karşımıza koyar artık onun üstünde güzel bi menemen yapar karnımızı doyururuz.

8 çekirdek iyi milletin kafasını karıştırır :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zamanında bu işi Nokia yapıyordu basit bir özellik koyup adını değiştiriyordu herkes yutuyordu.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence Samsung Ocak ayında bu telefonla başka bir model daha tanıtır gibi geliyor bana oda süprize oynar:hmmm.Tabi ekran ile ilgil eleştrilere gelirsek şimdiden beğenilmediğini söylemek pekde yalan olmaz.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
daha önceden galiba hiçbir akıllı telefonda çift sim yoktu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt