xtryn
Üye
Samsung Galaxy Gio Wifi-Pc
Arkadaşlar bilgisayardan wifi ağ kurduğumda cep telefonu ile o ağa bağlanamıyorum telefon görmüyor daha doğrusu illa ki modemin mi wifi yayını yapması gerekiyor bunu bir yolu yok mu. Yani yapmak istediğim şöyle birşey mesela ben kablo ile internete bağlandığımda kablosuz ağ bağdaştırıcısı ile yerel ağ bağdaştırıcı arasından interneti paylaştırıyorum bunu windowsda yapmak mümkün. Yani wifi ile iki bilgisayarı birbirine bağlayınca benim kablo ile gelen internetimi benim kurduğum wifi ağına bağlanan bilgisayar kullanabiliyor ben de evde kablosuz modemim olmadığı için wifi ile pc ve telefonu birbirine bağlayıp interneti paylaştırmak istiyorum. Yaşadığım sorun ise telefon ile bilgisayarı wifi ile birbirine bağlayamamak bağlasam gerisini yapmak kolay sanırım. Bilgisi olan tüm arkadaşlardan cevap bekliyorum ve eminim ki bunun bir yolu vardır.
Samsung Galaxy Gio
Android 2.3.6
- - - Eklendi - - -
Konuya biraz daha açıklık getirme gereği duydum. Şimdi Telefonda Mobil Ap özelliği var yani telefondaki interneti kablosuz yoluyla herhangi bir cihazla paylaşabiliyoruz bense bilgisayardaki interneti kablosuz yoluyla telefona bağlamak istiyorum. Bilgisayarımda ağ kurunca telefon görmüyor kurduğum ağı telefonun görüp bağlanması yeterli yada mobil Ap deki olayı tam tersine çevirmem yeterli
- - - Eklendi - - -
Çözümü kesin olarak ve çok basit bir şekilde buldum anlatım yapacağım. İlgilenmeyi yanıt vermeyi düşünen arkadaşlara teşekkürler
Samsung Galaxy Gio
Android 2.3.6
- - - Eklendi - - -
Konuya biraz daha açıklık getirme gereği duydum. Şimdi Telefonda Mobil Ap özelliği var yani telefondaki interneti kablosuz yoluyla herhangi bir cihazla paylaşabiliyoruz bense bilgisayardaki interneti kablosuz yoluyla telefona bağlamak istiyorum. Bilgisayarımda ağ kurunca telefon görmüyor kurduğum ağı telefonun görüp bağlanması yeterli yada mobil Ap deki olayı tam tersine çevirmem yeterli
- - - Eklendi - - -
Çözümü kesin olarak ve çok basit bir şekilde buldum anlatım yapacağım. İlgilenmeyi yanıt vermeyi düşünen arkadaşlara teşekkürler