evet varmış ne yazık ki wifi sorunu bu cihazlarda ancak kiminde var kiminde yok, birkaç forumda araştırma yaptım zira ben de bu telefonu almayı düşünüyorum yakın zamanda, wifi açıldıktan birkaç dakika sonra ''error'' şeklinde uyarı verip kapanıyormuş ve telefonu kapatıp açmadan da düzelmiyormuş, kullananların söyledikleri bu tabi, ben onların söylediklerini aktarıyorum size. Ancak kimse de bu sorun yüzünden pişman olmamış işin ilginci; kapatıp açınca düzeliyor, yakında güncelleme ile halledilir şeklinde yorum yapmaktalar. Gerçekten de şayet yazılımsal bir sorunsa güncelleme ile mutlaka çözülecektir ancak donanımsalsa işte o zaman bilemiyorum

Androidin güzelliği burda esasen, yazılımsal bir hata mı çıktı, güncelleme ile çöz ve uygula

ya da wireless driverı yüklüdür sonuçta telefonda, erişim izniniz varsa kaldır baştan yükle driverı gibi çözümler mümkün. Tabi hali hazırda sorunlu olduğu bilinen bir cihaz alınır mı orası muallakta ama gio düşündüren bir alet

f/p inanılmaz başarılı yani, o fiyat aralığında benzer özelliklerde hatta daha pahalı sadece
lg optimus one var, onda da ekran camının altına toz birikmesi sorunu var ve serviste temizlettirme yoluyla kurtulabiliyorsunuz ancak

ben hala kararsızım, kullananlar detaylı bilgi verirlerse aralarına 2 yeni insan daha girecek
Not: Görüşme kalitesiyle de ilgili birtakım olumsuz eleştiriler var, parazit var seste diye, bu konuda da bilgi verirseniz seviniriz. Sonuçta tüm teknolojik özelliklerine rağmen bu bir telefon ve konuşma kalitesi önemli