Samsung Galaxy Gio vb. telefonlara herhangi bir güncelleme yayınlayacak mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio vb. telefonlara herhangi bir güncelleme yayınlayacak mı acaba?
Htc nerdeyse bütün telefonlarına ics güncellemesi yayınlayacağını duyurmuştu ama Samsung Galaxy serisindeki çoğu telefona bırakın ics yi herhangi bir güncelleme bile yayınlamıyor, desteğini sadece amiral gemisi telefonlarına sunmuş durumda hiç mi düşünmez Samsung müşterilerini!!!

R.A.M

Üye
gio ve ace ics kaldıracagını sanmıyorum.

wonder , sgs , ace 2 bunlar kaldırır ama 4.0 yerine value pack diye gereksiz bir güncelleme çıkarttılar

4.0i gelsede guncellemeyin bence bugsuz cm10 portlayin gitsin

Konu Sahibi
illa ki ics olsun demiyorum, zaten donanım desteklemiyor ama bizimki de telefon bizimki de android, orta segmentteki telefonlar içinde özel bir gingerbread güncellemesi yayınlansa fena olmaz hani!

galaxy gio yazilim güncellemesi yokmu yani simdi.arkadaslar..

kies galaxy gio s5660 yazılım güncellemiyor desteklemiyoo

Konu Sahibi
Samsungla temasa geçenler falan var mı arkadaşlar yeni bir value pack yayınlayacaklar mı acaba?

HTC neredeyse bütün telefonlarına sadece güldüm bi bk bakalım hangi telefonlara vermiş

Gio icin bildigim sadece 2.3.6 guncellemesi var

ya samsung galaxy ace plus ve bir cok telefone jelly bean gelicekti lafta ama hala bekliyoruzzz turkcelin dandik maxiplus5 bile icsli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...