Samsung Galaxy Gio vb. telefonlara herhangi bir güncelleme yayınlayacak mı acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio vb. telefonlara herhangi bir güncelleme yayınlayacak mı acaba?
Htc nerdeyse bütün telefonlarına ics güncellemesi yayınlayacağını duyurmuştu ama Samsung Galaxy serisindeki çoğu telefona bırakın ics yi herhangi bir güncelleme bile yayınlamıyor, desteğini sadece amiral gemisi telefonlarına sunmuş durumda hiç mi düşünmez Samsung müşterilerini!!!

R.A.M

R.A.M

Üye
gio ve ace ics kaldıracagını sanmıyorum.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
wonder , sgs , ace 2 bunlar kaldırır ama 4.0 yerine value pack diye gereksiz bir güncelleme çıkarttılar

incitemfm

incitemfm

Üye
4.0i gelsede guncellemeyin bence bugsuz cm10 portlayin gitsin

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
onasıl yapılıyor cahillik çok kötü :ağlarım:

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
illa ki ics olsun demiyorum, zaten donanım desteklemiyor ama bizimki de telefon bizimki de android, orta segmentteki telefonlar içinde özel bir gingerbread güncellemesi yayınlansa fena olmaz hani!
:) ;)

gündüz43

Üye
galaxy gio yazilim güncellemesi yokmu yani simdi.arkadaslar..

gündüz43

Üye
kies galaxy gio s5660 yazılım güncellemiyor desteklemiyoo

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Samsungla temasa geçenler falan var mı arkadaşlar yeni bir value pack yayınlayacaklar mı acaba?

enterneoll

enterneoll

Üye
Htc nerdeyse bütün telefonlarına ics güncellemesi yayınlayacağını duyurmuştu ama Samsung Galaxy serisindeki çoğu telefona bırakın ics yi herhangi bir güncelleme bile yayınlamıyor, desteğini sadece amiral gemisi telefonlarına sunmuş durumda hiç mi düşünmez Samsung müşterilerini!!!

HTC neredeyse bütün telefonlarına :D sadece güldüm bi bk bakalım hangi telefonlara vermiş :D

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Gio icin bildigim sadece 2.3.6 guncellemesi var

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
ya samsung galaxy ace plus ve bir cok telefone jelly bean gelicekti lafta ama hala bekliyoruzzz turkcelin dandik maxiplus5 bile icsli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt