Samsung Galaxy Gio - Teknik özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• 110.5 x 57.5 x 12.15 mm boyutlarında monoblok tasarım
  • Dört band (850, 900, 1800, 1900 MHz) GSM ve HSDPA (7.2 Mbps) desteği
  • 800 MHz frekansında çalışan işlemci
  • Android 2.2 ''Froyo'' işletim sistemi
  • TouchWIZ arayüzü
  • 3.5 mm kulaklık girişi
  • 3.2 inç boyutunda 240 x 400 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik TFT-LCD ekran
  • İvme ve mesafe sensörleri
  • 158 MB dahili bellek + 32 GB'a kadar microSD kart desteği
  • 3.0 megapiksel kamera, otomatik odaklama
  • QVGA video kaydı
  • RDS destekli FM radyo
  • Wi-Fi 802.11b/g/n
  • Bluetooth 2.1
  • A-GPS
  • 1350 mAh batarya

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

turancen

turancen

Üye
Kardeş ekranı 320x480, ben alıyorum bu telefonu 549 TL bu fiyata bundan hızlı telefon bulamam.
Stokta ve 50 tl hediye çeki

Burdada özellikleri var :aha:

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende düşünüyorum. Çok uygun fiyata ve çok ta güzel :oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Monte mi satar satmaz bbnde alacagim

--------------- Ekleme ---------------

Teknosa ugradım elime aldım hafif kurcaladım cok guzel telefon cidden ama netten alısverisi sordum. teknosa.com dan aldiginizda biz sorumluluk kabul etmeyiz bizim ile illskiniz olmaz dendi ne bu internet sitesini desteklemiyor mu bu firma :-D birde bu elli liralik hediye nasil bana besyuze mi gelecek yoksa elli liralik farkli birsey mi alabilecegim :^) yalniz parasina gore cok iyi telefon

conyx

conyx

Üye
ben aldm teknosa'dan bu telefonu 2 gün oldu. hızı güzel. ekran kalitesi ve oyunları güzel. market açık ve ücretsiz, sürüyle oyun var. cok güzel vakit geçiriliyo. dokunmatik ekran süper, ses kaitesi de güzel ama sevmedigim bi kaç özellik var. en önemlisi wpa2 türü ile şifrelenmiş yerlerde wi-fi'ye baglanamıyosunuz. sonra üzerinde gelen google maps pek işe yaramaz, güzel bi navigasyon programı lazım. konumunu tam tespit edemiyo. ilk günler oldugu icin cook kurcalıyorum, şarjı bir gün anca gidiyo. kamera çok kötü. flaş da yok. fotoğraf özelliği sizin için önemliyse hiç almayın.
sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

turancen

turancen

Üye
Bende bügün sipariş verdim cuma gününe gelir herhalde, güzel telefon, hayırlısı

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Ne gps ne kamera ne de goruntulu gorusme lazım degl bana. multitouch ve androidin yaninda bu hizdaki islemci tek bunda var bu kadar uygun fiyata. iki uç gune aliyorum ins.

hoss

hoss

Üye
güzel telefon yapmış samsung yine :oke:

turancen

turancen

Üye
Bende aldım, ne 3g , ne kamera, önceki telim nokia 5320 exm, 2 m kamera vardı, ne de gps istiyorum, sırf oyun ve program için aldım bu telefonu, işlemci ve ram hayli yeter, dokunmatik ekranı cabası, birde android oldumu, yemede yanında yat :sarıl: Fiyatıda cabası :aha:

hoss

hoss

Üye
hayırlı olsun :oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Monte me alici buldum bu telefonu yarin alacagim fakat siteden alirsam elli lira hediye ceki var sizce teknosa.com guvenilir mi? magazalar siteye destek vermiyor yani birsey olursa site ile irtibat kurmam gerek sizce siteden mi almaliyim magazadan mi?
birde kullanan bir arkadas internet tarayicisinn performansi hakkinda bilgi verebilir mi flash destekliyor olmasi gerek. daha yeni oldugu icin video incelemesi bile yok

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Evet arKaDaslar ben aldim sonunda suan onunla girdim biraz kullanip inceleme sunacagim

fyavuzz

Üye
arkadaşlar telefonumdan sürekli internet kullanım ücreti çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim telf. tl kalmadı ya herşey kapalı olmasına rağmen 15 dk bir karşıma çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim..

umutku84

umutku84

Üye
aldım memlunum :)

levent bora

Üye
slm arkadaşım ben de teli alalı iki gün oldu güzel bi tel ama bi türlü kablosuz modemime bağlanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

kömürcadı

Üye
slm arkadaslar ben aldım gio 5660 aldım hiç bişi yapamıyorum ne oyun indiriyiyorum nede samsung apps acabiliyorum intenet paketim war norma google giriyo ama ne marketten bişi indirebiliyorum nede samsung apps girebiliyorum yardımcı olurmusunuz simdiden tsk

kbacaksz1

Üye
yavuz o bn de de oluyo bi çaresi yok onun nedeni teldeki uygulama ve oyunların nete bağlanıp reklam verisi indirmeleri ya aylık 8 tl ye net hakkı yapcan ya da telin nete bağlanmaması için uygulama yüklicen levent kardeş sen de internet ayarı alman gerekiyo

oguz96968

oguz96968

Üye
Beyler bu telefonu galaxy pronun yerine önerir misiniz ?

beko5353

Üye
mesafe sensörü nedir açıklayabilen açıklasın arkadaşlar lütfen

yusufalper02

Üye
Aldım çok güzel bir telefon internette flash özelliği var gözün kapalı alabilirsin

Üst Alt