Wifi sorunu,Hoparlör sorunu,Usb sorunu,Bug reporting hatası biraz daha saymamı istermsiiniz ?
Ben bu telefonu çok uzun süredir araştırıyorum. Kullanıcı yorumları nedense wifi sorunu hariç başka bir sorun yaşanmadığını söylüyor. Bazıları bu sorunu bile yaşamıyor. Yazılım hatası bu da. Öyle bir iki yere bakıp şu şu sorunlar var çok sorunlu bir telefon demek yanlış. Üstelik yeni çıkmış bir telefon bu.
sorunu olmayan telefn yok mu
Bir iki yer değil benim bakktığım güzel kardesim, malum sitenin adını söylemiyim simdi.. Oradan takip ediyorum sıkla.. Belkide yeni olduğu için bu sorunlar olabiliyor ? Sorunu olmayan telefon yok piyasada.
saçmalama kardeşm ya
bn gio kullanıyorm şahsen hiçbi sorunm yok. 5800 da donma haricinde hiçbir sıkıntm olmamştıWifi sorunu,Hoparlör sorunu,Usb sorunu,Bug reporting hatası biraz daha saymamı istermsiiniz ?
her neyse demek istedigim Kesin bir bilginiz yoksa msj yazmayın.insanları yollarından geriye çevirebilir...!!!Wifi sorunu,Hoparlör sorunu,Usb sorunu,Bug reporting hatası biraz daha saymamı istermsiiniz ?
telefonun dokunmatıgı hassas oldugundan parmagın ekrana deymeden de elını algılıyabılıoyr.sanırım bunuda vucut ısısını algılıyarak yapıyor.bu olagan bırsey 5800 gıbı basmatık telefondan sonra alısması bıraz zaman alabılıyor.Arkadaşlar merhaba, bu kadar telefonun içinde sadece benim aldığım galaxy gio da sorun var heralde.. Telefonu tutarken elim ekrana temas etmeden kafasına göre bi yerlere giriyor. İnternette araştırdım yorumlarda dokunmatik ekran başarılı diyorlar. Alalı 2 gün oldu telefondan soğudum...![]()