Samsung Galaxy gio sorun

Sponsorlu Bağlantılar

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy gio sorun
arkadaşlar ben samsung gio aldım wi-fi kullanırken ağa bağlanmama sorunu yaşıyorum dün aldım cihazı bağlandım 1 kere bugun ise hatırlandı diyor aga bağlan dediğimde ise aralıkta değil diyor tekrar hatırlandı diyor :S çözümünü bilen arkadaş varmı ?

technoblue

technoblue

Üye
bu aralar galaxy gio hakkında çok fazla şikayet duymaya başladım. özellikle wifi sıkıntısı başı çekiyor diyebilirim. umarım bi çözüm yolu bulunur da milletin mağduriyeti sona erer. her zaman söylüyorum samsung malesef eski sağlamlığını kaybetti.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
şimdide wi-fi error veriyo açmaya çalışınca :s çözüm varmı ?

61semih

61semih

Üye

çözumu var sanırım buradan arastır kodlama yapılarak halledılıyor sanırım donanımsal degılde yazılımsal bır soruna benzıyor.ben boyle bırsey yaşamadım.kronık bır sorun degıl yanı

----------Eklendi @ 13:14:25 ---------- Yazıldı @ 13:12:01 ----------

çözumu var sanırım buradan arastır kodlama yapılarak halledılıyor sanırım donanımsal degılde yazılımsal bır soruna benzıyor.ben boyle bırsey yaşamadım.kronık bır sorun degıl yanı

fireman87

fireman87

Üye
Gio'nun bu kaçıncı sorunu yahu ? :ehe

technoshark

technoshark

Üye
61Semih link vermişin o kadar sorunun arasında kendimi kaybettim :)) abi bırak değiştir sorunlu galiba telefonun ben yorumları bile okumak istemedim :)

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Gio nun sadece wifi sorunu var başka birşeyi yok. Abartmayın.

fireman87

fireman87

Üye
Wifi sorunu,Hoparlör sorunu,Usb sorunu,Bug reporting hatası biraz daha saymamı istermsiiniz ?

Ocean258

Ocean258

Üye
hayırlı olsun kardes gule gule kullanda daha ılk gunde sıkıntı yaratmaya baslamıs sana.. semıhın yolladıgı lınkler yararlı olabılır bende baktım bıraz. halledersın ınsallah

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Wifi sorunu,Hoparlör sorunu,Usb sorunu,Bug reporting hatası biraz daha saymamı istermsiiniz ?

Ben bu telefonu çok uzun süredir araştırıyorum. Kullanıcı yorumları nedense wifi sorunu hariç başka bir sorun yaşanmadığını söylüyor. Bazıları bu sorunu bile yaşamıyor. Yazılım hatası bu da. Öyle bir iki yere bakıp şu şu sorunlar var çok sorunlu bir telefon demek yanlış. Üstelik yeni çıkmış bir telefon bu.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
ben telefondan çok memnunum uygulamalar hızı falan gayet iyi bana göre ama wi-fi sıkıntısı devam ediyor söylediğim gibi =) bulamadım dh de çok sayfa var :S sen biliyomusun semih kardeşim acaba ?

fireman87

fireman87

Üye

Ben bu telefonu çok uzun süredir araştırıyorum. Kullanıcı yorumları nedense wifi sorunu hariç başka bir sorun yaşanmadığını söylüyor. Bazıları bu sorunu bile yaşamıyor. Yazılım hatası bu da. Öyle bir iki yere bakıp şu şu sorunlar var çok sorunlu bir telefon demek yanlış. Üstelik yeni çıkmış bir telefon bu.

Bir iki yer değil benim bakktığım güzel kardesim, malum sitenin adını söylemiyim simdi.. Oradan takip ediyorum sıkla.. Belkide yeni olduğu için bu sorunlar olabiliyor ? Sorunu olmayan telefon yok piyasada.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
wi-fi sorununun çözümünü bilen varsa direk söyleyebilirmi özelden veya burdan yani iyi olur çok =)

samety500

samety500

Üye

Bir iki yer değil benim bakktığım güzel kardesim, malum sitenin adını söylemiyim simdi.. Oradan takip ediyorum sıkla.. Belkide yeni olduğu için bu sorunlar olabiliyor ? Sorunu olmayan telefon yok piyasada.

sorunu olmayan telefn yok mu :D saçmalama kardeşm ya :D bn gio kullanıyorm şahsen hiçbi sorunm yok. 5800 da donma haricinde hiçbir sıkıntm olmamştı

Elektr0

Elektr0

Üye

Bu saydıkların bende nie yok acaba senin bildigin Gio üvey evlat mı yoksa çakması mı

Arkadaşlar öle bagıra bagıra ortada bişi varmış gibi yorum yazmayın yaa bende var gio ama hiç bir sorunu Allah'a çok şükür... yani bir telefonda oluyor die bütün hepsinde demi oluyor... o zaman elektronige hiç bulaşmayalım kullanmayalım... insanlar forumlara bakarak alıyorlar artık elektronik eşyaları .. acaba bir sorunu var mı bir forumlara bakayım diyor .. lütfen,lütfen yani ... ben gioda acele edince çok sorunla karşılaşıyorum telefon donuyor diLi olsa abi allah aşkına 800 Mhzlik işlemcim var die hızlı kullanma beni diyecekmiş gibime geliyor...benim Pc de öle bazen Usb leri çalışmıyor kapatıyorum abi dinleniyor PC sabah olunca açıyorum her şey çalışıyor... demek ki robotlarında anladıgı bir dil varmış...Telefonu ilk başta bir yavaş kullan sanki sevgilinmiş gibi yavaş yavaş dokun kardeş acıtma dokunmatik die mıncıklaman gerekmiyor gio'yu konu nereye geldi abi yaa :kop: her neyse demek istedigim Kesin bir bilginiz yoksa msj yazmayın.insanları yollarından geriye çevirebilir...!!!

tncyktn

Üye
Arkadaşlar merhaba, bu kadar telefonun içinde sadece benim aldığım galaxy gio da sorun var heralde.. Telefonu tutarken elim ekrana temas etmeden kafasına göre bi yerlere giriyor. İnternette araştırdım yorumlarda dokunmatik ekran başarılı diyorlar. Alalı 2 gün oldu telefondan soğudum... :(

61semih

61semih

Üye

arkadasım ben dh forumunda toplamda 153 sayfalık gio sayfasının tamamını okudum bu dedıgın sorunların hıcbırısı yok sadece wi fi sorunu oluyor.tabıkı olmayanlar bende sorun yok dıye yazmıyorlar olanlar yazıyor ve okadar sayfada dedıgın sorunlardan eser yok.nereden duydun bunları merak edıyorum

----------Eklendi @ 22:13:17 ---------- Yazıldı @ 22:09:42 ----------

sorunun cevabı burdakı kodlamada hemen hemen herkeze çare oldu

----------Eklendi @ 22:14:27 ---------- Yazıldı @ 22:13:17 ----------

Arkadaşlar merhaba, bu kadar telefonun içinde sadece benim aldığım galaxy gio da sorun var heralde.. Telefonu tutarken elim ekrana temas etmeden kafasına göre bi yerlere giriyor. İnternette araştırdım yorumlarda dokunmatik ekran başarılı diyorlar. Alalı 2 gün oldu telefondan soğudum... :(
telefonun dokunmatıgı hassas oldugundan parmagın ekrana deymeden de elını algılıyabılıoyr.sanırım bunuda vucut ısısını algılıyarak yapıyor.bu olagan bırsey 5800 gıbı basmatık telefondan sonra alısması bıraz zaman alabılıyor.

Üst Alt