Samsung Galaxy Gio mu yoksa İdeo x5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio mu yoksa İdeo x5 mi ?
Beyler Galaxy Gio alıcaktım ama İdeos x5 kafamı çok kurcaladı. Sizce hangisi daha iyi ? Birde Google bu markaya sponsormuymuş neymiş öyle duydum. Kafam çok karışık yardımcı olun lütfen :allalla:

harun22

harun22

Üye
Gio al arkana bakma bence.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeş :)

fireman87

fireman87

Üye
X5 almazsan eğer hep keske onu alsaydım diyeceksin, benden söylemesi :oke:

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
emreilhans

emreilhans

Üye
gio al dostum samsung faktörü !

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Dolgona kardeşim cidden doğru söylüyorsun. Benim için kamera pek önemli değil kamerası kötü diyorlar. Benim için mesajlaşması, müzik, oyun ve internet lazım. Zaten kendimin 12 mp kameram var geziye filan giderken kullanabilirim. Harbiden çok hoşuma gitti telefon 1-2 hafta sonra almayı düşünüyorum. Çok teşekkürler ilgilenen herkese :)

technoblue

technoblue

Üye
ikisinden biri olacaksa bence x5 daha avantajlı olan smartphone. hem tasarımı hem özellikleri hem de fiyatı ile piyasaya sağlam bi giriş yaptı. bence değerlendirilebilir.

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Çok eskiden samsung kullandım kardeşim. Kızak sorunu telefonda donmalar almaya korkuyorum.

----------Eklendi @ 17:42:56 ---------- Yazıldı @ 17:40:45 ----------

Technowar haklısın telefon hakkında videoları filan izledim baya hoşuma gitti. Hem 24 taksit olabiliyor turkcell bayisinde aylık 36 tl benim için bir şey değil üstelik 250 mb internet veriyorlar gerçi wi-fisi var ama olsun :D

fireman87

fireman87

Üye
Samsung marka telefonlarda donma sorunu meşhur birşey zaten..

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Ben olsam ikisinide almam :)

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Ne alırsın ? :D

technoshark

technoshark

Üye
sen bana bütçeden haber ver ben sana o bütçeye en uygun telefonu söyliyeyim :oke:

technoblue

technoblue

Üye
he bu arada şunu da belirtmek isterim. bugün bir kaç fotoğrafını ve video çekimini gördüm x5'in bu kadar iyi görünen bir telefonun böyle kötü çekim yapması beni şaşırttı.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
550-600 arası. Kamera ve video çekimi önemli değil benim için :)

samety500

samety500

Üye
kamera önmli değilse gio al samsung sonuçta. ideos daha yeni çıktı piyasaya

harun22

harun22

Üye
Bence sen kararını vermişsin. Biz ne desekte değişmez kararın ama bende gio almandan yanayım. İdeos daha yeni destek (servis) sorunu yaşayabiirsin. K.V.K bakıyormuş heralde ama o zaten başlı başına bir sorun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt