fk555897 Üye .caner.' Alıntı: Ne kadar olacak bu Galaxy Gear ? Genişletmek için tıkla ... 300 Dolar diue hatırlıyorum ama emin değilim.
.caner.' Alıntı: Ne kadar olacak bu Galaxy Gear ? Genişletmek için tıkla ... 300 Dolar diue hatırlıyorum ama emin değilim.
.caner. Üye fk555897' Alıntı: 300 Dolar diue hatırlıyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla ... Discovery alırım daha iyi O_o
fk555897' Alıntı: 300 Dolar diue hatırlıyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla ... Discovery alırım daha iyi O_o
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Discovery alırım daha iyi O_o Genişletmek için tıkla ... Tabi 300Dolara saat mi alınır? Hemi de akıllı.
.caner.' Alıntı: Discovery alırım daha iyi O_o Genişletmek için tıkla ... Tabi 300Dolara saat mi alınır? Hemi de akıllı.
fk555897 Üye .caner.' Alıntı: Discovery alırım daha iyi O_o Genişletmek için tıkla ... Bencede bu saati almak mantıksız. Bluetooth kulaklık almak daha mantıklı.
.caner.' Alıntı: Discovery alırım daha iyi O_o Genişletmek için tıkla ... Bencede bu saati almak mantıksız. Bluetooth kulaklık almak daha mantıklı.
KcygtYsn Üye fk555897' Alıntı: Bencede bu saati almak mantıksız. Bluetooth kulaklık almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bt kullanıyorum bende iki tane var birinin şarj bitince diğerini kullanıyorum
fk555897' Alıntı: Bencede bu saati almak mantıksız. Bluetooth kulaklık almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bt kullanıyorum bende iki tane var birinin şarj bitince diğerini kullanıyorum