Lollipop bizede gelsin bende yazarım
Ben orjinal kullanıyorum rom işlerini katarak alınıyorsa note 2 de o zaman ikna edici değerler olmaz.
Dediğin batarya sorununuda açıklasadinda bizde Bileydik ne sıkıntımız varmış kullanıpta bilmedigimiz sıkıntılar(!)
S5 demekki kendi içinde diğer android cihaz ve sürümlerden farklı olarak uygulamalarını ve arayüzünü ve batarya ve ekranını ve kamerasını çok daha hızlı ve az tüketime dayanarak kullanıyo.neyin kafası bu mantık ?
S5 demekki kendi içinde diğer android cihaz ve sürümlerden farklı olarak uygulamalarını ve arayüzünü ve batarya ve ekranını ve kamerasını çok daha hızlı ve az tüketime dayanarak kullanıyo.neyin kafası bu mantık ?
note 3 orjinal cihaz kalem vs spen zımbırtıları arkda planda çalıştığı için samsung 3 gb ram vermiş 1.5 2 gb zaten sistem kullanıyo gere 700 mb kalıyo s5 de aynı 700mb kalıyo daha neyi anlamıyosnz
İstanbul Bilişimin fiyatlarını baz alarak yazıyorum note3 n9005 1550 civarı note 4 ise 2250 civarı fiyatta uçurum var en azından şu an için vide incelemesini yapan kişide arada anlı şanlı bi fark olmadığını söylüyor fiyat farkını göz önünde bulundurarak tabii.
Teşekkürler herkese.