note 3 satıp s5 geçen biri olarak kesinlikle s5in üstün yanları :
daha küçük cebe sığar
16mp kamerası var
parmak izi
su geçirmez suya(dayanıklı)
tahta kalem(kursun kalem) alglıyor ve noramal note serisndeki gibi kullanabiliyosn s5'in en önemli özelliği note 3den daha uzun şarjı gidiyor abartısız çok rahat arada 3 2saat daha fazla ekran süresi alabilirsin oyun oynabilirsin
şuan lolipop s5 geldi güncellemede daha önü açık bi cihaz
note3 ün üstün yanı kalem ve ekranı 0.3 inc daha büyük
2 3 saat demek daha fazla ekran süresi alıyor o zaman sen 7 8 saat alıyorsun demek ki ben note 3umde 5.30 saat ekran süresi alıyorum. 2800 mah cihazın 7 8 saat almasına olanak vermek neredeyse imkansız.
2 3 saat demek daha fazla ekran süresi alıyor o zaman sen 7 8 saat alıyorsun demek ki ben note 3umde 5.30 saat ekran süresi alıyorum. 2800 mah cihazın 7 8 saat almasına olanak vermek neredeyse imkansız.
note2den note3e geçti diye biliyorum,şarj sömüren oyun oyanamdan wifi ile 7 saat 34 dakika aldım ve tahminimce s5te buna yakın veriler alabilicek bi telefon
note2den note3e geçti diye biliyorum,şarj sömüren oyun oyanamdan wifi ile 7 saat 34 dakika aldım ve tahminimce s5te buna yakın veriler alabilicek bi telefon
müzik yok,yutup yok,2g açık,ekran parlaklığı otomatik -2 yani en az veya bazen en aza yakın ayarda,wifi ile nette gezdim, 30dk konuşulmuştur,hill climb oynamıştım
müzik yok,yutup yok,2g açık,ekran parlaklığı otomatik -2 yani en az veya bazen en aza yakın ayarda,wifi ile nette gezdim, 30dk konuşulmuştur,hill climb oynamıştım
Ekrandan parlaklık vermeden kullanıyorum ben değerlerimde ona göre oluyor.
%80 veya üstü manual parlaklık. Tapatalk whats app facebook instagram twitter telegram youtube videoları ve 2 saat müzik dinlerim ve clash of clans. Note 3 te batarya anlamında tek sıkıntım ilk gelen batarya kendiliğinden şarj oluyordu. Garantiye verdim yenisinde o sorun yok.
note 2 de 9 saat ekran görüntüsü aldım normal kullanımda 7 saat aldım note 2 de fotolarında atabilirm
s5 lolipopda 7 saat 32dk gördüm
note 3 cihazmda maximum 5 saat 10dk gördüm
note 2 de 9 saat ekran görüntüsü aldım normal kullanımda 7 saat aldım note 2 de fotolarında atabilirm
s5 lolipopda 7 saat 32dk gördüm
note 3 cihazmda maximum 5 saat 10dk gördüm
Lollipop bizede gelsin bende yazarım
Ben orjinal kullanıyorum rom işlerini katarak alınıyorsa note 2 de o zaman ikna edici değerler olmaz.
Dediğin batarya sorununuda açıklasadinda bizde Bileydik ne sıkıntımız varmış kullanıpta bilmedigimiz sıkıntılar(!)
Lollipop bizede gelsin bende yazarım
Ben orjinal kullanıyorum rom işlerini katarak alınıyorsa note 2 de o zaman ikna edici değerler olmaz.
Dediğin batarya sorununuda açıklasadinda bizde Bileydik ne sıkıntımız varmış kullanıpta bilmedigimiz sıkıntılar(!)