Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy G900 S5'mi, Samsung Galaxy N9005 Note3'mü..?

Galaxy Note3 vs Galaxy S5

• Note3 N9005

Kullanılan: 7 50.0%
  • S5 G900

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

MaxipmaN

Üye
ayrıca 3gb ramda olsa kullananlan uygulamlar itibaryle ramdaki boş alan s5 note3 aynı

note 2 note 3dan daha hızlı ve daha uzun pil ömrü var
note2ye daha stabil diyorlar ona şaşırıyorum,ama note2 uygulama açış hızında note3 ile yarışamaz

Tepkiler: B.A.R.O.N

lazye

Üye
ayrıca 3gb ramda olsa kullananlan uygulamlar itibaryle ramdaki boş alan s5 note3 aynı

note 2 note 3dan daha hızlı ve daha uzun pil ömrü var
Nasil ayni ram miktari kaliyor anlamis degilim ayni yuklu uygulamalar yok mu ?

Anil-D

Üye
dibe kadar dayadigi icin rami öyle

MaxipmaN

Üye
Nasil ayni ram miktari kaliyor anlamis degilim ayni yuklu uygulamalar yok mu ?
arayüz daha yeni s5te,yüklü uygulamalarla alakasını anlayamadım arkada açık kalacak değil ya hepsi

2 3 saat demek daha fazla ekran süresi alıyor o zaman sen 7 8 saat alıyorsun demek ki ben note 3umde 5.30 saat ekran süresi alıyorum. 2800 mah cihazın 7 8 saat almasına olanak vermek neredeyse imkansız.

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
2 3 saat demek daha fazla ekran süresi alıyor o zaman sen 7 8 saat alıyorsun demek ki ben note 3umde 5.30 saat ekran süresi alıyorum. 2800 mah cihazın 7 8 saat almasına olanak vermek neredeyse imkansız.
note2den note3e geçti diye biliyorum,şarj sömüren oyun oyanamdan wifi ile 7 saat 34 dakika aldım ve tahminimce s5te buna yakın veriler alabilicek bi telefon

MaxipmaN

Üye
Bunu hhiçbir ayar yapmadab alıyorsanız helal olsun samsung s5 le note 2 ye
müzik yok,yutup yok,2g açık,ekran parlaklığı otomatik -2 yani en az veya bazen en aza yakın ayarda,wifi ile nette gezdim, 30dk konuşulmuştur,hill climb oynamıştım

müzik yok,yutup yok,2g açık,ekran parlaklığı otomatik -2 yani en az veya bazen en aza yakın ayarda,wifi ile nette gezdim, 30dk konuşulmuştur,hill climb oynamıştım
Ekrandan parlaklık vermeden kullanıyorum ben değerlerimde ona göre oluyor.
%80 veya üstü manual parlaklık. Tapatalk whats app facebook instagram twitter telegram youtube videoları ve 2 saat müzik dinlerim ve clash of clans. Note 3 te batarya anlamında tek sıkıntım ilk gelen batarya kendiliğinden şarj oluyordu. Garantiye verdim yenisinde o sorun yok.

Son düzenleme:

cici60

Üye
note 2 de 9 saat ekran görüntüsü aldım normal kullanımda 7 saat aldım note 2 de fotolarında atabilirm
s5 lolipopda 7 saat 32dk gördüm
note 3 cihazmda maximum 5 saat 10dk gördüm

note 2 de 9 saat ekran görüntüsü aldım normal kullanımda 7 saat aldım note 2 de fotolarında atabilirm
s5 lolipopda 7 saat 32dk gördüm
note 3 cihazmda maximum 5 saat 10dk gördüm
Lollipop bizede gelsin bende yazarım
Ben orjinal kullanıyorum rom işlerini katarak alınıyorsa note 2 de o zaman ikna edici değerler olmaz.
Dediğin batarya sorununuda açıklasadinda bizde Bileydik ne sıkıntımız varmış kullanıpta bilmedigimiz sıkıntılar(!)

cici60

Üye
Lollipop bizede gelsin bende yazarım
Ben orjinal kullanıyorum rom işlerini katarak alınıyorsa note 2 de o zaman ikna edici değerler olmaz.
4.4.2 de 6.40 dk gördüm maximum telefonu aldığım ilk günde 6 saat gördüm normal kullanmda ekran fotosu duruyor

MaxipmaN

Üye
stock benimki