samsung galaxy fit s5670 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy fit s5670 şarj sorunu
Samsung galaxy fit telefonunu alalı 1 hafta oldu şarjı 1 gün bile dayanmıyor çok fazla wifi kullanmıyorum fazla mesaj çekip konuşmuyorumda ne yapmalıyım sizce bataryada bir sorun olabilir mi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

anemik

anemik

Üye
hmm.ilk aldıgın zaman telefonu sarj edin diyolrdı hani uzun süre bekletin diyolardı ama onun etkisi warmı bilmem.
gidip orjinal pil al bi tane.onu sarja tak 4-5 saat dursun.sonra onu kullan bkalım nasıl olucak.eğer ondada aynısı olursa telefona bi baktır.bnde L760 wardı onda telefon sarj yiyodu durduk yere.öle bişide olabilir.

Εthnic

Εthnic

Üye
wifi kullamadigin zamanlar kapali tut.. 3g kullanmiyorsan ayarlardan sadece 2g aglarini kullani sec.. ve son olarak senin icin cok onemli degilse telefonu kapattiktan sonra sarja tak. farki goreceksin..

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
ilk aldığımda uzun süre şarjını felan yapmıstım kapatıp şarj etmeyi denedim sonuç aynı şarjı çabuk bitiyor normalde wifi 3g kullanmadığım zaman kapalı tutarım nette araştırdım yorumlarda yoğun kullanıma rağmen şarjın 2-3 gün dayandığı yazıyor bu telefonu kullananlar lütfen yardım etsin

Εthnic

Εthnic

Üye
yogun kullanimda telefonun iki uc gun gittigi kocaman bir yalan.. daha once 5800 kullandim.. simdi ise galaxy ace kullaniyorum.. ikisindede yogun kullanimda sarji bir gun bile gittmiyor.. hatta benim gibi cok yogun kullanimda bazen gunde iki kere sarja taktigim oluyor.. kullandigimiz akkilli cihazlar digerlerine gore daha fazla sarj tuketimi yapiyor.. diger sekilde telefonu sadece konusmak icin kullanirsam ki fazla telefon gorusmesi yapmam kullanima bagli olarak sarji iki uc gun ancak dayanabiliyor..

blackaid

blackaid

Üye
aynı sorun bendede var telefonu yoğun kullanımda şarjı bir gün bile gitmiyor 4-5 saat bile dayanmıyor şarjın bu kadar kısa sürede bitmemesi lazım umarım sorun bataryadadır servise götürmeyi yada aynı bataryadan talıp denemeyi düşünüyorum bu telefonu kullananlar yardımcı olsun onlarda aynı sorunu yaşadımı sorunu çözdülerse nasıl çözdüler ne yapmalıyız?

enenengin

Üye
Fit kullanıyorum nete girersen bi gün
Girmez isen iki.
Günde bir saat konuşma eh arada bir msj gelir atmambile
Az müzik ve oyun. Iki gün gitmekte.

Samsung aldım ya çok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt