tesekkurler hocamg7 incelemerde iyi denildi güncel bir donanımla geliyor fiyatı 1000 lira ancak güncelleme konusunda nolur orasını pek bilemiyorum E7 nin özellikleriyle karşılaştırıp fiyat ve donanım olarak kıyaslama yapmalısın
hocam biz bi arkadasin tarifesi uzerine alacagiz s4 alabiliyorum ama batarya on planda benim icin eledim simdi g7 kendi yazilimi cok iyu huawei 5.0 garanti dedi samsung un rom destegi cok fazla bunlar beni tereddutte birakiyorsamsungun son yayınladığı s4 için lollipop güncellemesi gayet stabil ve güzel olmuş ama bilindiği üzere samsungun güncelleme yayınlama konusunda sabıkaları da var her cihaza eşit davranmayabiliyor. batarya konusunda daha iyi kullanım ömrü sunan cihazın seçilmesi her zaman için daha mantıklıdır ancak bir cihazı seçerkende bağımsız geliştiricilerin sayısıda önemlidir ortaya çıkan bir sorunda destek bulabilmeniz kolaylaşır. şunu da atlamak istemiyorum galaxy alpha nın üretimi kısa sürede sonlandırıldı samsung yeni serilere pek fazla şans vermiyor olabilir alırken bunları da göz önünde bulundurun sonuçta bu şirketler bizim değil sadece bir ürün alıp kullanıyoruz ve ürünü alırkende daha uygun fiyata daha bir cihaz almak ilk önceliğimiz olmalı.
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de beğendim a serisini ama işte insanda hep soru işareti bırakıyors4 benim kullndığım telefon ama ben kalitesinden pek memnun kalmadım doğruyu söylemek gerekirse. bataryaları çabuk yıpranıyor samsungların ve de kasa kalitesi vasatın altında ama tabikide a serisi cihazlar yeni piyasaya çıktı kullanmadan pek yorum yapmak istemiyorum. ancak huawei nin kalitesi hoşunuza gittiyise ve yaptığınız araştırma sonunda sizi tatmin edecek bir performansa sahip olduğu kanısında bir fikriniz oluştuysa alıp kullanabilirsiniz. samsungun her cihazı için gelişmiş rom desteği yok. samsung exynos işlemcilerin kodlarını geliştiricilerle paylaşmıyor bu yüzden kendi arayüzünden sıkılıp yeni bir rom denemek istediğinizde bazı cihazlar için sıkıntı çekebilirsiniz ancak dediğim gibi a serisi hakkında fazla bir bilgim yok
TeşekkürlerG7 Performans Ve Malzeme
Galaxy E7 For Androidsymbian alınmaz sakın ha e7 alayım demeke
Galaxy E7 For Android
özür dilerim

Hocam önem verdiğim şeyler oyun-batarya-internet performansı.Şimdi daha iyi seçenekler var ancak tarife başkasının olduğu için iyi model yok yani oyun-batarya-internet perf önceliközür dilerim
ben telefonun destek almasına önem veririm o açıdan samsung daha yakın geliyor ama özellik bakımından huawei öne çıkıyor önem verdiğin konuya göre almanı öneririm![]()
Hocam önem verdiğim şeyler oyun-batarya-internet performansı.Şimdi daha iyi seçenekler var ancak tarife başkasının olduğu için iyi model yok yani oyun-batarya-internet perf öncelik

TeşekkürlerHer şeyi nerdeyse aynı ben olsam galaxy e7 alırdım![]()
Teşekkürler.Peki E7 lollipop güncellemesi alacak mı
TeşekkürlerDiğer seçeneklerin yanında discovery air biraz sönük kalıyo bence