Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy Ace S5830i 'mi yoksa Galaxy Ace Plus S7500

Sponsorlu Bağlantılar

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace S5830i 'mi yoksa Galaxy Ace Plus S7500
evet baslıktada belirttiğim gibi iki telefon arasında secim yapcam ama Galaxy Ace Plus S7500 sanırım daha pahalı aradakı farklar nedir hangi telefonu tercih etmeliyim kullananlar varsa bilgi verebilirmi ??

R.A.M

R.A.M

Üye
Galaxy ace çok sorun çıkarıyor diyolar her oyunu açmıyomuş interneti yavaşmış vs. bende alacaktım caydım donanımı kötüymüş bence ikisinide alma az daha katarsan para xperia neo V alabilirsin en azından kafan rahat olur.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Galaxy ace çok sorun çıkarıyor diyolar her oyunu açmıyomuş interneti yavaşmış vs. bende alacaktım caydım donanımı kötüymüş bence ikisinide alma az daha katarsan para xperia neo V alabilirsin en azından kafan rahat olur.

Arkadaş doğru söylüyor, Galaxy Ace & Ace Plus sorunlu telefonlar. Xperia Ray ile Xperia Neo V çok daha mantıklı. Neo V biraz daha iyi gibi onu da söyleyeyim, Samsung'dan vazgeçmem dersen Galaxy W modeline bakmanı öneririm.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kuzenim Ace kullanıyor çok memnun hiçbir sorunu da çıkmadı zaten. Ama forumun geneline bakacak olursak Ace çok sorun çıkartıyor. Ace Plus'ın şuan kullanıcısı yok gibi bişey çok çok yeni onun hakkında söylenenlere inanma neticede hepsi tahminden ibaret.
Ace= 800 mhz işlemci + 3.5 inch ekran + 158 mb dahili hafıza + 256 mb ram + Gorilla Glass ekran
Ace Plus= 1024 mhz (1 ghz) işlemci + 3.65 inch ekran + 3 gb dahili hafıza + 512 mb ram + Flash Player
Ayrıntılı karşılaştırma için bknz:

cousteau01

Üye
galaxy ace plus süper bir telefon, 5830 ace kullandım o da sorunsuz çok güzel telefondu.bence ace plus al.her türlü oyunu açıyor.

Üst Alt