Samsung Galaxy Ace s5830 kullanan?

Sponsorlu Bağlantılar

fatihmt1992

Üye
bugun mediamarkt ta uzun uzun inceledim telefonu.internetten araştırırken ram miktarı biraz az gelmişti bana.278 mb ram var telefonda.bunun 150 mb kadarını telefon kendi kullanıyor, geri kalan 100 mb ram ile ne kadar idare edilebilir diye baktım, müzik dosya yöneticisi hesap makinesi ajanda internet bi çok şey açtım aynı anda.kullanılan ram i en fazla 210 mb a çıkarttım.ve telefon hala gayet hızlıydı.
tabi bunu üçüncü parti bir yazılım olmadan denedim oyunlar veya diğer uygulamalar ne kadar ram yer onu bilemem.

galaxy ace in kamerası bana göre gayet güzeldi.tabi ışıklı alanda kullandım telefonu bir de kapalı alanda denemek lazım.telefonda en azından flaş var ama.

orada htc desire ve mini yi de inceledim ne yalan söyleyeyim arayüzleri bana çok itici geldi.menülerde kasma oluyordu arkada fazla açık uygulama olmamasına rağmen.açıkçası 1 ghz lik işlemcilerde böyle kasmalar olabildiğine hala inanamıyorum.büyük ihtimalle birileri kurcaladı o telefonları ya da başka birşey oldu.

xperia x10, htc desire mini ve hero, galaxy mini arasında en hızlı tepki veren en akıcı kullanım sunan telefon galaxy ace di.

mini yi de inceledim ekranı oldukça kötü.yazın mümkün değil hiçbirşey göremezsiniz bence.benim kp500 ün ekranı bile daha iyi.ayrıca mini nin ekranı da küçük ve simgeler falan hoş durmuyor.
kamerası da kötü mininin.

benim için en önemli özellik wireless b/g/n desteklemesi.üniversitede bütün ağlar /n.şu an b/g/n destekleyen en iyi 3 android telefon galaxy ace, galaxy mini, htc desire bence.bunların arasından en iyi seçenek galaxy ace.

tabi paranız varsa htc de iyi seçenek.ben htc yi beğenseydim 2.el bulmaya çalışacaktım.ama artık kesinlikle galaxy ace alıyorum ram ine rağmen.

karamneokurd

Üye
slm beyler ben kullanıyorum gayet hızlı netteki videoları rahatlıkla izleyebiliyorum hiçbir eklenti kurmadan tek eksikliği ön kameranın olmaması ama o sorun deil diyorsanız bence süper cihaz

ricardo45

ricardo45

Üye
2 gün önce aldım teli ve gayet memnunum fakat bluetooth ile bilgisayarımdan müzik attım ve bu müziği gelen arama sesi olarak kullanmak istedim fakat ne yaptıysam beceremedim,yardımcı olur musunuz

--------------- Ekleme ---------------

hallettim beyler,çok kolaymış,böyle basit bişey körlüğüme gelmiş:)

kübra -_-

Üye
bende kullanıyorum gayet mükemmel bi cihaz gözük çok yüksekte olmayan orta sınıf kullanıcılara mükemmel bi seçenek olmuş. Yanlız bi sıkıntı var bu cihazın normal kullanımda bataryasının nekadar gittiğini bilen var mı? ben 20 saatte bir şarj ediyorum benimkinde mi bi sıkıntı var :S

hoss

hoss

Üye
mükemmel cihaz bazı nokia fanları cihazı kötülemeye calısıyor aldırmayın :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
bende kullanıyorum gayet mükemmel bi cihaz gözük çok yüksekte olmayan orta sınıf kullanıcılara mükemmel bi seçenek olmuş. Yanlız bi sıkıntı var bu cihazın normal kullanımda bataryasının nekadar gittiğini bilen var mı? ben 20 saatte bir şarj ediyorum benimkinde mi bi sıkıntı var :S

seninkinde sıkıntı var,benimkinde makinayı kurcalamaktan iş yapamıyodum,böyle bir kullanımda 3 gün gidiyordu

61semih

61semih

Üye
3g etkenı cok fazla şarjın uzun gıtmesınde eger benım gıbı 3g kullanmıyorsanız gsm şebekenızden 3gyı kapattırın %30 gıbı bır şarj suresını uzatırsınız

slayte

Üye
İyi günler bende hızlıal.com dan ace aldım. Telpa güvencesinde cihaz sitesinden sorguladıgımda daha acmadım. Kutu üzerinde açma yerinin orda hologram varmı yada herhangı bır yerınde bıraz kutudan suphelendımde.

e_memet88

e_memet88

Üye
Kullanıcı arkadaşlar Galaxy Ace ana kamerayı kullanarak görüntülü arama yapabiliyor musunuz?

silver021

silver021

Üye
Galaxy ace in tek kötü yaninın hd video çekemiyor olması. bunun dısında her türlü ihtiyaca karsilik verebilir.

e_memet88

e_memet88

Üye
Kullanan arkadaşlar Galaxy Ace ana kamerayı kullanarak görüntülü arama yapabiliyor musunuz? Lütfen söyler misiniz...
Arama seçeneklerinde sadece sesli arama mı mevcut????

hoss

hoss

Üye
valla benim 250 liraya aldıgım g502 model sony ericssonum var onda bile arka kamerayla görüntülü konuşma yapabiliyorrdum bu telefonda da vardır bu özellik ama kullananlar daha iyi bilir tabi

e_memet88

e_memet88

Üye
valla benim 250 liraya aldıgım g502 model sony ericssonum var onda bile arka kamerayla görüntülü konuşma yapabiliyorrdum bu telefonda da vardır bu özellik ama kullananlar daha iyi bilir tabi

haklısın kardeş..
o dandik 6630 dahi vardı ana kameradan görüntülü arama....

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar android için fring diye bir uygulama var onu kullanan varsa yorum yapabilir mi?

Galaxy ace in ana kameradan görüntülü arama yapma şansı olabilir belki telefon sahipleri deneyip bilgi verebilir mi? Ona göre Galaxy Ace almaya kararlı gibiyim bende...

Şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla...

e_memet88

e_memet88

Üye
Yok mu deneme yapıp yorum bildirecek birisi arkadaşlar....

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Alırsan memnun kalırsın androidde pişmanlık olmaz:yuru

e_memet88

e_memet88

Üye
Hocam alması birşey değil pişman olmak önemli olan dediğin gibi...
Görüntülü arama peşine düştüm onu ekleme şansım olursa bu telefonu almayı düşünüyorum..

Kimsede yardımcı olmuyor şu program hakkında...

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Hacı Skyfire Bende Yüklü Ve Srunsuz Çalısıyor Ace Harika Telefon Zaten Vİdeoyu Kaydetip Napacan:DDDD 180 Dahili Hafıza da Programları Sd karta yükle Ama Bunu Yapmak için Şurayı Siyared Edin...... Telefon Hafızasındaki Uygulamaları Sd Karta Yükleme TıKLA ÜSTÜNE GİDERSİN

----------Eklendi @ 23:08:05 ---------- Yazıldı @ 23:07:18 ----------

:D:D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
bence al... Htc wildfire ,Nokia c6-01 ve Htc hd mini arasında en iyi seçenek ace kesinlikle al derim tek kötü yani video çekimi iyi değil zaten çoğu kişinin artık dijital fotoğraf makinesi var.

Üst Alt