Samsung Galaxy Ace s5830 kullanan?

Sponsorlu Bağlantılar

dennis***

dennis***

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace s5830 kullanan?
samasung'un yeni modeli galaxy ace almayı düşünüyorum fakat internetten baktım alan kişiler varsa falan yorum göremedim. bu telefon hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim? kullanan falan varsa kötü bir yönü,sorunu varmı acaba

mehmetciraci

Üye
valla ben de düşünüyorum almayı galaxy s den farkı hızı gibi gözüküyor daha küçük boyutta gayet şık duruyor ama 760tl cıvrında galaxy mini 499 ikisi arasında gene hız farkı var ama her ikisinde de hızı yeterli bence telefon için 270 tl fark verilirmi bilemem bence beklemek gerek daha yeni çıktı ve galaxy s ıı çıkacak önümüzdeki aylarda fiyatlarda düşme olabilir diye düşünüyorum ki önemli olan 2.3 e güncelleme olabilecekmi bunu düşünmek lazım araştırdığım kadarı ile 2.3 ve 3.0 için en az 1 ghz olaması gerektiği yani sürümünü yükseltemediğin tele de 760 tl vermek gereksiz olur galaxy s 2 gelince galaxy s almak daha mantıklı gibi geliyor samsung un pazarlama taktiği ni iyi incelemek gerek

Starsley

Güzel telefon ama tarayıcısında flaş yok ve 15fps Qvga kalite çekiyor videoyu bunlar kötü tarafı

tosparti

Üye
ben kullanıyorum alalı 3-4 gün oldu. hızı ve dokunmatiği çok iyi ve hızlı fotoğraf ve video çekişi güzel,android uygulamalarda yükledim. ön kamerası olmadığıdan görüntülü görüşme yok, kalitesi şıklığı güzel ıphone 4 benzeri arka kapağı daha güzel elde kaymıyor. yalnız hafızası 180 mb civarı yetersiz. bana göre en büyük eksiği bu flash yok ama bu uygulamalarla giderilebilir.

meridian06

Üye
Arkadasım tarayıcısında flash yok demissin peki ben nasıl video izliyorum flas olmadan?

Starsley

Nerden izlıyosun kardeşim youtube dan herkez izler yada facebook onun haricinde izleyemessin

azure_tr

Üye
skyfire ile

Starsley

Skyfire çalışmıyor türkiye de

onderche

Üye
evet skyfire calismiyor sertifika hatası veriyor

dennis***

dennis***

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani şimdi skyfire gibi ek programlar olmadan youtube dan video ve facebookdan video izleyemiyormuyuz? bide facebookda falan sohbet kısmı açılıyormu?

onderche

Üye
yok facebooktan sohbet kısmı acılmaz cunku mobil facebook uygulamasını aciyor browserv.. m.facebook.com diye yani. youtubede aciliyor videolar fakat face ve diğer siteler için flash icin skyfire istiyor oda sertifikası hatası veriyor TR icin uyumlu degil henüz. ama bu telefon icin birsey diyemem

ghostkin

ghostkin

Üye
ya ben bu telefonu kullanıyorum...uzantısı ne bunun???

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
nasıl yani şimdi skyfire gibi ek programlar olmadan youtube dan video ve facebookdan video izleyemiyormuyuz? bide facebookda falan sohbet kısmı açılıyormu?
Hayır Youtube'dan bal gibi izlersin, belki facebook'tan da izlersin o konuda bişey diyemem. Facebook Sohbet için Ebuddy yüklersin on numara program hem msn hem de faceten sohbet işinde kullanırsın ;)

onderche

Üye
evet ebuddy güzel pro. gerçekten kendi sitesinden indire biliorsun

serkan5780

Üye
avrupa rom yükleyin hepsi acılıyor

poseidon633

Üye
arkadaşlar bende age aldım dün. telefona yüklenebilecek iyi uygulama varmı bildigin. bider bu telefonlarda wi fi sorunu var sanırım her ssanırım her istediğinizde her yerden bağlanamıyorsunuz.
wire less modemlerden ip alamıyor bagzen. ben bi çözüm arıyorum bulunca yazarım burdan da

61semih

61semih

Üye
bunu düşünmeden al bilinçli bir kullanıcıysan flash programları skyfre fln bulursun sertıfıka sorununuda halledebılırsın ayrıca skyfre dısındada prgramlar var samsung kendini aşmaya başladı 3 marka varsa iphone htc samsung :oke:

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
dennis***

dennis***

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben napsam karar veremedim ya :/ alsam mı almasam mıı

61semih

61semih

Üye
al kardeş al

--------------- Ekleme ---------------

al kardes al hada htc hd mini yi bir incele

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

UTKU TEZCAN

Üye
şöyle bir sıkıntım var bu bana özelmi yoksa geneldede böylemi bilmiyorum ofisteyken wi fi yi acıp bağlanıyorum sorun yok 5 10 dk lıgına ofisten çıkıp giriyorum bağlantı açtık ama telefonun ustunde işaret yok ayarlar kısmından bakıyorum açık gözüküyor kapıyorum açıyorum ama yinede bağlanamıyorum bağlanmam için telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu neden kaynaklıdır bilen varmı?

Üst Alt