Jomolocco
Üye
arkadaşlar telimin sesi az çıkıyo bunabi çözüm yokmu yav gt 5830İ
Galaxy Age 2 Slm arkadaslar benımde bı sorunum var telefonda ne yapsam arkasından ne yaptıgımı tekrarlayan bır ses var nasıl kaldırabılırım bu sesı
Merhaba arkadaşlar. Benim telefonumdaki sorun.. Sesi açık olmasına rağmen bana gelen mesajlar sessiz olarak geliyor. Yani mesaj bildirim sesi çıkmıyor. Ayarlar kısmından ses ayarlarından seslerin hepsi açık. Bildirim sesi seçili ve seçili deneme yaparken ses çıkarıyor. Titreşim hiçbir zaman şıkkı işaretli oldugu halde. Mesaj geldiğinde mesaj uyarı sesi çıkmıyor. Lütfen yardım edin
Galaxy Age 2 Slm arkadaslar benımde bı sorunum var telefonda ne yapsam arkasından ne yaptıgımı tekrarlayan bır ses var nasıl kaldırabılırım bu sesı
ekipfacia' Alıntı:sadist33 arkadasim mesajlara gir secenek tusuna bas ayarlara gir orda en altta zil sesi sec var msj sessize alinmistir belki ordan istedgini sec yap duzelir
selam arkadaşlar..
uzun zamandır araştırıp çözüm bulamadığım konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Telefonda hafıza kartı takılıyken bilgisayara bağladığımda, hafıza boş olduğu halde dolu gösteriyor. Pc den hiç bir şey atamıyorum tel.e. Nedenini ve çözümünü biliyorsanız eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Kardeşim Zil sesini Yapabilmen için , Sd kartına birtane ( media ) klasörü aç. media klasörünün içine de bir tane ( audio ) klasörü aç. ve audio klasörünün içine de 2 tane klasör acacaksın. zil sesi için ve mesaj sesi için 1. klasör adı ( notifications ) 2.klasör ise
(ringtones) adlı bir klasör olacak. ringtones e mesaj sesi yapacagın muzıklerı at. digerine de zil sesi yapacagın muzikleri ve sonra ayarlardan- ses ayarlarına girip zil sesi ve mesaj seslerinde görünecektır o attıgın muzıkler ve ıslem tmm olacaktır kardesim
-
- sizin sorunu hallettik sayılır ama şimdi benim sorunumda. Benimde mesaj da t9 sorunum var. 3 sayfadan sonra multimedya mesaj oluyor. ama degıstırdıgım zaman ayarları multı medya mesaj olmuyor. bu seferde ( Ş , I , G ) HARFLERİ KARSI TARAFTA GORUNMUYOR. KARAKTER SAYISINI 5.OOO YAPTIM AMA YINE AYNI BENIM BU SORUNUMU HANGI AYARLARI YAPARSAK DEGISTIREBILIRIZ. BUNU BILEN VARMI PEKI ?
ya kardeş ALLAH senden razı olsun sırf tweeters bildirim sesi yok diye telefonu sıfırlayıp simplicity v3.5 yükliycektim ama bildirim sesini de hallettim simplicity v5.2 de kalabilirimevet arkadaşlar bakıyorum herkeste bir bildirimleri mp3 yapma sorunu var. hafıza kartınıza media/audio/notifications klasörü oluşturunca mesaj sesleri yani bildirim seslerine girdiğinizde klasör içindeki şarkıyı harf sıralamasında görebilirsiniz. media/audio/ringtones klasörü de gelen aramalar için görülebilcek klasördür. bir sesi müzikçalardan mp3 yay dediğinizde hafızasına alıyor ve tercihlerden eski mp3ü zil sesi yapmak istediğinzde harf sıralamasında görünüyor. aynı zamanda alarım sesini yapmak istediğiniz şarkıyı önce zil sesi yap diyoruz sonra o listeye elenmiş oluyor onu alarımlardan kolayca melodiniz olarak yapabilirsiniz. alıntıdır.
servise götür kardeş 2 sene garantisi var cihazın senin batarya gitmiş bataryayı yenileyeceklertelefon kapanıp acılıo durmada napabilirim
Nedenini biliyorum kardeş 4 tane sebebi olabilirselam arkadaşlar..
uzun zamandır araştırıp çözüm bulamadığım konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Telefonda hafıza kartı takılıyken bilgisayara bağladığımda, hafıza boş olduğu halde dolu gösteriyor. Pc den hiç bir şey atamıyorum tel.e. Nedenini ve çözümünü biliyorsanız eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?