samsung galaxy ace plus lütfen bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malmısın_94

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace plus lütfen bakın
arkadaşlar lütfen biriniz yardım etsin 3 gün önce telefon aldım oyun yüklemek istedim yükeldim fakat oyunlara girerken 60 mb dosya indirmesi gerekiyormuş ok dedim iyi indi fakat bazı oyunlara daha geçtim hafızada yer yok diyor 16 gb hafıza kartı aldım oyunun dosyaalrını hafıza kartına attım dosyayı sonra yine oyuna igrmek istedim oyunun ismi pes 2012 yüklediği dosyaları hafıza kartına attım tekrar sonradan oyuna girdim bilmem aynı dosyaları tekrar indirmek istedi hafıza kartına attığım dosyalrı tekrar cepe attım çalıştı hafıza kartına atınca niye çalışmıyor yani niçin eksik dosya var diyor telefona atığımda tekrar oyun çalışıyor hafızaya atmasam telefonda yer kalmıyor umarım iyi bir şekilde kendimi ifade etmişimdir lütfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

kimse yardımcı olmucakmı

Kerim.

Kerim.

Üye
Root yapman lazım sanırım:hmmm

malmısın_94

Üye
    Konu Sahibi
O kadarını ben bilmiyorum ama internetten bi araştır istersen

arkadaşın biri böyle dedi
öncelikle oyunun apk dosyasını kurmalısınızsonrasında indirdiğiniz sd dosyalarını klasöre çıkartıp, oyunun konusunda verilen yere atmalısınız. bu kısım genellikle sdcard/android içerisinde olur. ama oyun içerisinde belirtilir nerede olması gerektiği......xxxx.com uzantılı klasörün ilgili yerde olması yeterli.
bazı oyunlar sd dosyaları kopyalansa bile ekstradan bir miktar daha indirme yapmak isteyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt