Samsung Galaxy Ace mi ? Samsung Galaxy Gio mu ? Açıklık Getirelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet.68

Mehmet.68

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace mi ? Samsung Galaxy Gio mu ? Açıklık Getirelim.
Arkadaşlar Arkadaşlarım Israr Etti Konuyu Açıyorum. Bana Kalırsa 2 Telefonda Günümüz Teknolojisine Yetişemez Tercih Etmem. Genede Parası Olmayanlar Orta Halli(Galaxy'nin Mini-Pocket-Young Versiyonlarına Göre) Telefonlardır.

2 Telefon Aşağıdaki Özellikler Hariç Aynı Özelliktedir. Özellikler Artı Olarak Ace'dedir.

Yarı-Gorilla-Glass Ekran
5 MP LED Flaşlı Kamera
3.5' Ekran
Kapasitif Ekran

Bu Özellikler Aradaki 100-200TL Lik Fiyat Farkına Değmez Diyenler Gorilla Glass Ekran Bu Fiyat Farkına Bence Değer. Gioyu Alacaksın 1 Hafta Sonra Ekranında Çizikler Göreceksin. Herhangi bi sivri cisimle temas etmese bile tozlu bir ekranı parmağınızla silerseniz ufak ufak onlarca çizik çıkar. Ace'de bu sorun yoktur 6 ay kullandım ve satarken ekran ayna gibiydi. Gioda oyunlar daha çok performans gösteriyo diyenler; Ace ve Gio'da Adreno 200 GPU Var. Adreno En Son Sürümü Adresinde Bulabilirsiniz.

Birçok Sitede Geniş Araştırma Yaptım Yorumların %90ı Gio Daha İyi Bunu Al Şeklindeydi. Bu Kadar Saçmalık Olmasın.

Android Cihazlar Hakkında Dilediğiniz Soruyu Sorabilirsiniz.

İstanbul Aytel İletişim..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
üste para verseler artık galaxy ace s5830 almam gio da almam 800 den aşşağı android almam

fwildtiger

Üye
wifi internet , mesajlaşma , idare eder kamera , uzun batarya diyorsanız galaxy ace tavsiye ederim

Kerim.

Kerim.

Üye
gio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt