Mehmet.68
Üye
Samsung Galaxy Ace mi ? Samsung Galaxy Gio mu ? Açıklık Getirelim.
Arkadaşlar Arkadaşlarım Israr Etti Konuyu Açıyorum. Bana Kalırsa 2 Telefonda Günümüz Teknolojisine Yetişemez Tercih Etmem. Genede Parası Olmayanlar Orta Halli(Galaxy'nin Mini-Pocket-Young Versiyonlarına Göre) Telefonlardır.
2 Telefon Aşağıdaki Özellikler Hariç Aynı Özelliktedir. Özellikler Artı Olarak Ace'dedir.
Yarı-Gorilla-Glass Ekran
5 MP LED Flaşlı Kamera
3.5' Ekran
Kapasitif Ekran
Bu Özellikler Aradaki 100-200TL Lik Fiyat Farkına Değmez Diyenler Gorilla Glass Ekran Bu Fiyat Farkına Bence Değer. Gioyu Alacaksın 1 Hafta Sonra Ekranında Çizikler Göreceksin. Herhangi bi sivri cisimle temas etmese bile tozlu bir ekranı parmağınızla silerseniz ufak ufak onlarca çizik çıkar. Ace'de bu sorun yoktur 6 ay kullandım ve satarken ekran ayna gibiydi. Gioda oyunlar daha çok performans gösteriyo diyenler; Ace ve Gio'da Adreno 200 GPU Var. Adreno En Son Sürümü
Birçok Sitede Geniş Araştırma Yaptım Yorumların %90ı Gio Daha İyi Bunu Al Şeklindeydi. Bu Kadar Saçmalık Olmasın.
Android Cihazlar Hakkında Dilediğiniz Soruyu Sorabilirsiniz.
İstanbul Aytel İletişim..
2 Telefon Aşağıdaki Özellikler Hariç Aynı Özelliktedir. Özellikler Artı Olarak Ace'dedir.
Yarı-Gorilla-Glass Ekran
5 MP LED Flaşlı Kamera
3.5' Ekran
Kapasitif Ekran
Bu Özellikler Aradaki 100-200TL Lik Fiyat Farkına Değmez Diyenler Gorilla Glass Ekran Bu Fiyat Farkına Bence Değer. Gioyu Alacaksın 1 Hafta Sonra Ekranında Çizikler Göreceksin. Herhangi bi sivri cisimle temas etmese bile tozlu bir ekranı parmağınızla silerseniz ufak ufak onlarca çizik çıkar. Ace'de bu sorun yoktur 6 ay kullandım ve satarken ekran ayna gibiydi. Gioda oyunlar daha çok performans gösteriyo diyenler; Ace ve Gio'da Adreno 200 GPU Var. Adreno En Son Sürümü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adresinde Bulabilirsiniz.Birçok Sitede Geniş Araştırma Yaptım Yorumların %90ı Gio Daha İyi Bunu Al Şeklindeydi. Bu Kadar Saçmalık Olmasın.
Android Cihazlar Hakkında Dilediğiniz Soruyu Sorabilirsiniz.
İstanbul Aytel İletişim..